0

غذاهای شب یلدا(فقط در این تاپیک)

 
voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 2005
محل سکونت : اصفهان

شارلوت انار (دستور اختصاصی)
سه شنبه 28 آذر 1391  2:17 PM

sl-2.jpg
sl-4.jpg
sl-3.jpg

شارلوت انار (دستور اختصاصی)

 

شارلوت به آن دسته از دسرهائی گفته می شود که از ترکیب کیک، لیدی فینگر و یا رولت همراه با انواع کرم ها درست می شود. در آینده با مدل های مختلفی از شارلوت آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شارلوت انار آشنا می شوید.

 

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

نان رولت: 1 عدد
مربا انار، زرشک یا توت فرنگی: به مقدار لازم
آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری
شکر: 4 قاشق غذاخوری
وانیل: کمی
شیر سرد: 2 و 4/1 پیمانه
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
انار: 1 عدد، دانه شده
 

طرز تهیه

مرحله 1 - رولت را طبق دستور آن درست کرده و داخل آنرا یک لایه مربا مالیده، رول کرده، داخل کاغذ پیچیده و در یخچال نگاه داری کنید.

مرحله 2 - آرد ذرت و شکر را در شیرجوشی با یکدیگر مخلوط کرده، 2 پیمانه شیر را کم کم افزوده و هم زده تا گلوله نشود، سپس روی حرارت گذاشته تا مایه به غلظت متوسطی برسد.

مرحله 3 - پودر ژلاتین را در 4/1 پیمانه شیر ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) بگذارید تا ژلاتین کاملا جل شود، سپس این ترکیب را به  مخلوط آرد و شیر اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید سرد شوند.

مرحله 4 - ته یک قالب یا کاسه گنبدی شکلی با سایز متوسط را پلاستیک انداخته، رولت ها را به قطعات 1 سانتیمتری برش بزنید،  ته و اطراف قالب را با 3/2 از رولت ها بپوشانید.

 

 

 

 

مرحله 5 - کرم سرد شده را با دانه های انار مخلوط کرده و به آرامی روی رولت ها داخل قالب بریزید.

 

 

 

 

مرحله 6 - مابقی رولت ها را روی کرم چیده، در قالب را با پلاستیک پوشانده و برای چند ساغت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. سپس در ظرف دلخواه برگردانده، تزئین کرده و سرو نمائید.

 

 

 

 

 

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

 

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

 

تشکرات از این پست
mohammad_43 ravabet_rasekhoon khodaeem1
دسترسی سریع به انجمن ها