شارلوت به آن دسته از دسرهائی گفته می شود که از ترکیب کیک، لیدی فینگر و یا رولت همراه با انواع کرم ها درست می شود. در آینده با مدل های مختلفی از شارلوت آشنا خواهید شد. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه شارلوت انار آشنا می شوید.
مواد لازم برای 4 نفر
نان رولت: 1 عدد مربا انار، زرشک یا توت فرنگی: به مقدار لازم آرد ذرت: 4 قاشق غذاخوری شکر: 4 قاشق غذاخوری وانیل: کمی شیر سرد: 2 و 4/1 پیمانه پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری انار: 1 عدد، دانه شدهطرز تهیه
مرحله 1 - رولت را طبق دستور آن درست کرده و داخل آنرا یک لایه مربا مالیده، رول کرده، داخل کاغذ پیچیده و در یخچال نگاه داری کنید.
مرحله 2 - آرد ذرت و شکر را در شیرجوشی با یکدیگر مخلوط کرده، 2 پیمانه شیر را کم کم افزوده و هم زده تا گلوله نشود، سپس روی حرارت گذاشته تا مایه به غلظت متوسطی برسد.
مرحله 3 - پودر ژلاتین را در 4/1 پیمانه شیر ریخته و روی حرارت غیر مستقیم (روش بن ماری) بگذارید تا ژلاتین کاملا جل شود، سپس این ترکیب را به مخلوط آرد و شیر اضافه کرده، هم بزنید و اجازه دهید سرد شوند.
مرحله 4 - ته یک قالب یا کاسه گنبدی شکلی با سایز متوسط را پلاستیک انداخته، رولت ها را به قطعات 1 سانتیمتری برش بزنید، ته و اطراف قالب را با 3/2 از رولت ها بپوشانید.
مرحله 5 - کرم سرد شده را با دانه های انار مخلوط کرده و به آرامی روی رولت ها داخل قالب بریزید.
مرحله 6 - مابقی رولت ها را روی کرم چیده، در قالب را با پلاستیک پوشانده و برای چند ساغت در یخچال قرار دهید تا کاملا بسته شود. سپس در ظرف دلخواه برگردانده، تزئین کرده و سرو نمائید.