0

تحقيقات اقتصاد و توسعه كشاورزي ايران (علوم كشاورزي ايران)

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

بررسي مولفه ‌هاي تاثيرگذار بر توسعه حرفه ‌اي اعضاي هيات علمي كشاورزي (مطالعه موردي دانشكده ‌هاي كشاو
دوشنبه 16 بهمن 1391  5:53 PM

9 : تحقيقات اقتصاد و توسعه كشاورزي ايران (علوم كشاورزي ايران) 1389; 2-41(3):347-358.
 
بررسي مولفه ‌هاي تاثيرگذار بر توسعه حرفه ‌اي اعضاي هيات علمي كشاورزي (مطالعه موردي دانشكده ‌هاي كشاورزي دانشگاه تهران)
 
حجازي يوسف*,رستمي فرحناز
 
* پرديس كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه تهران
 
 

هدف كلي اين پژوهش، بررسي مولفه‌ هاي تاثيرگذار بر توسعه حرفه ‌اي اعضاي هيات علمي دانشكده‌ هاي كشاورزي دانشگاه تهران مي‌ باشد. اين تحقيق با رويكرد اكتشافي بر پايه راهبرد پيمايشي به انجام رسيده است. جامعه آماري اين تحقيق را 250 نفر از اعضاي هيات علمي دانشكده‌ هاي كشاورزي دانشگاه تهران تشكيل داده ‌اند. براي جمع آوري داده‌ ها از روش نمونه گيري تصادفي استفاده شده است. حجم نمونه (n=103) بدست آمد. ابزار تحقيق پرسشنامه بوده است. پايايي پرسشنامه براي بخش هاي مختلف بر اساس محاسبه ضريب آلفاي كرونباخ بين 0.73 تا 0.91 مطلوب تشخيص داده شد. براي تجزيه و تحليل داده‌ هاي گردآوري شده از نرم ‌افزارspss/win  و تكنيک ‌هاي تحليل عاملي، تحليل نمره عاملي و تحليل همبستگي بهره گرفته شد. تحليل عاملي انجام شده در ارتباط با مولفه ‌هاي تاثيرگذار بر فرآيند توسعه حرفه ‌اي اعضاي هيات علمي منجر به استخراج چهار مولفه زيربنايي شد كه روي هم رفته 55.64 درصد از واريانس كل را تبيين نمودند. اين مولفه ها عبارتند از: 1- عامل نهادي (17.57)، 2- عامل مديريتي (14.69)، 3- عامل فردي (12.46) و 4- عامل اجتماعي (10.91). همچنين نتايج تحليل نمره عاملي همبستگي تاثير متقابل اين عوامل را بر يكديگر نشان داد.

 
كليد واژه: آموزش ‌عالي كشاورزي، اعضاي هيات علمي دانشكده هاي كشاورزي دانشگاه تهران، توسعه حرفه ‎اي اعضاي هيات علمي، آموزش‌ عالي
 
 

 نسخه قابل چاپ

 

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها