پس از 2 ماه کما "مریم باباخانیان" لبخند زد...
سه شنبه 28 آذر 1391 2:26 AM
سلام
بعد از مدتها امروز یک خبر خوشحال کننده شنیدم. باور کنید بعد از این همه خبر تلخ امروز این خبر برای من خیلی حس متفاوتی داشت.
نمی دانم این پست را چند نفر می خوانند ولی راستش را بخواهید یکی از اقوام خیلی نزدیک من هم حدود دو ماه و نیم است که بر اثر تصادف در کما است. درک می کنم چه شرایط سختی است. چقدر اطرافیان زجر می کشند ، چقدر سخت است. همین جا توی همین گوشه کوچیک سایت از شما می خواهم دعا کنید...
از این که کپی پیست می کنم هم عذرخواهی می کنم ولی ارزششو داره
"مریم باباخانیان"، آخرین بازمانده حادثه واژگونی اتوبوس دانشآموزان بروجنی، پس از دو ماه از کما خارج شد. مریم تنها مجروح این حادثه بود که به دلیل شدت جراحات از لحظه سانحه به کما فرو رفت و در حالت بیهوشی کامل همراه با دیگر همکلاسیهایش به اهواز منتقل شد. به دلیل شرایط دیگر مجروحان، در شب نخست انتقال به بیمارستان گلستان اهواز کسی قادر به شناسایی این دانشآموز نبود و روی تابلوی تخت او عنوان "مجهول الهویه" نوشته شد ولی روز بعد دیگر دانشآموزان با بهبود نسبی، همکلاسی خود را شناسایی کرده و به خانواده باباخانیان نیز اطلاع داده شد که فرزندشان در میان زخمیان سانحه است.
مریم، از شب حادثه یعنی از 29 مهرماه گذشته تا امروز در بخش ICU بیمارستان گلستان اهواز بستری بوده و در این مدت پزشکان او بارها تا آستانه ناامیدی از پیشرفت وضعیت او پیش رفتند. در دو ماه گذشته سطح هوشیاری مریم بارها در نوسان بود ولی در روزهای گذشته با پیشرفت شرایط، سطح هوشیاری او بالا رفت و سرانجام مریم چشمهایش را گشود.
او مادر و پدرش را در همان ابتدا شناسایی کرد، و با این که هنوز قدرت حرف زدن ندارد؛ به خاطر دارد که کلاس دوم دبیرستان است، با دستش نشان میدهد که یک خواهر و دو برادر دارد، یادش هست که در مدرسه والیبال بازی میکرده و وقتی از او پرسیدیم: زندگی را چه قدر دوست داری؟ با تمام توان چشمهایش را به هم فشار داد.
"محمدرضا باباخانیان" پدر مریم، امروز پس از انتقال دخترش از بخش ICU به اتاق ایزوله گفت: "خدا را شکر میکنیم و این همه لطف و عنایتی که خداوند به ما داشت حتما از دعای خیر مردم کشور بوده که با دلسوزی برای مریم دعا میکردند و در این مدت همراه با ناراحتی ما ناراحت شدند و امروز با خوشحالی ما خوشحال هستند.
از همان اول به برگشتن مریم امیدوار بودیم و برای برگشت او دعای خیر مردم را نزد خداوند واسطه کردم و از خدا خواستم که به خاطر دعای مردم هم که شده مریم را دوباره برگرداند.