0

معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما

farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

پاسخ به:معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما (تاپیک ویژه ویژه)
سه شنبه 26 دی 1391  11:11 AM

نقل قول eki856

معضلات شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی جامعه امروز ما:

دروغگویی تادلت بخوادمتاسفانه

احترام نگذاشتن به حقوق دیگران چه عرض کنم احترام به والدین هم کم رنگ شده چه برسدبه دیگران

دخالت در امور یکدیگر یا فضولی کردن متاسفانه فرهنگ هنوزجانیافتاده اینقدرازخارجیهامی گوئیم اماخودمان مرتکب این اعمال می شویم

فرهنگ غلط رانندگی نگونگوکه دلم ریش می شه هرچی هم دادمی زنیم فایده ای ندارد

چشم چرانی بخصوص افراد متأهل فکرکنم یه رسم غلطی شده کسی که به خانواده اش پایبندباشدوخودش دارای اهل وعیالوارباشدنبایدبه حریم دیگران تجاوزنماید.

عدم نگهداری از محیط زیست و پراکندن اشغال در طبیعت بایدفرهنگ سازی شودتبلیغات نقش مهمی راایفامی نماید

طلاق عاطفی بین همسران عاطفی که چه عرض کنم همون غیرعاطفی اش هم رواج پیداکرده

افزایش آمار طلاق رسمی فکرنکنم آماردرستی ارائه بشه وضع خیلی وخیم ترمی باشد

افزایش آمار اعتیاد بخصوص در جوانان و رو آوردن آنها به مواد مخدر صنعتی متاسفانه ازمعضلات اجتماعی است که بیشتردامنگیرجوانان شده

افزایش جرائم خیابانی اینهم باید فرهنگ سازی شود، تبلیغات هم روبه گسترش نهاده شود

افسردگی مراکزتفریحی راافزایش دهند بعنوان مثال راه اندازی "سیرک" درکلان شهرها

کاهش سن فحشا رواج فرهنگ مذهبی وافزایش فرهنگسراهای مذهبی تاحدودی این معضل راکاهش خواهدداد

تزلزل اعتقاد  دینی بخصوص در جوانا (بدون داشتن دیدگاه روشنفکری) دعوت جوانان به مطالعه مسائل اعتقادی وعدم قبول طوطی وارمذهب وآیین ودین کشورمان

کمبود مطالعه ایجادتبلیغات کتابخوانی واجرای مسابقات کتابخوانی درکشور.درحال حاضرسایتی هم درهمین زمینه مشغول کاراست تاتشویقی شودبرای تمام رده های سنی بای افزایش مطالعه درکشور

....

1- شما چه نظری دارید؟ 2- آیا همه اینها را با هم و در کنار هم ریشه یابی کنیم یا جداگانه به آنها بپردازیم؟3-  نقش مردم برای رفع این معضلات چیست؟ 4- دولت تا چه حد می تواند در اصلاح ساختارهای شخصیتی، فرهنگی و اجتماعی موثر باشد؟

من جداگانه نظراتم درجلوی هرسئوالی بیان داشتم اماچون مطالب زیاداست واحتیاج به بحث طولانی داردوباتوجه به زیادی سئوالات بهتربودسئوالاتتان رادرسه بخش ارائه می نمودیداینطوری برای کاربرهم خسته کننده نیستوهم اینکه پاسخگویی به اینهمه معضل دریک پست به تنهایی بازدهی خوبی ندارد، درموردنقش مردم ودولت هم چندپیشنهادارائه دادم امیدوارم مثمرثمرواقع شود.باتشکرازپستتون

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88
دسترسی سریع به انجمن ها