0

قضیه رسم نمودار ظهور چیست؟

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:قضیه رسم نمودار ظهور چیست؟
سه شنبه 28 آذر 1391  5:09 PM

نقل قول sabooriyan

با سلام و احترام

ممنون از تذکرتون

اما اینکه این مطلب زیاد هم تخصصی نیست ، و میشه سطح انجمن را با این مسائل برد بالا

در مورد پست کوتاه هم اگه به تاریخ توجه کرده باشید  من تقریبا 2 روز بعدش منبع جهت اطلاع گذاشتم

در هر صورت ممنون اما این تذکر و پست من را بردارین ممنون میشم تا بحث راه بیافته

سلام و تشکر

خوشحالم از اینکه تذکر بنده را با واکنش خوب پاسخ دادید و این نشان از بزرگواری شما و انتقاد پذیری شما دارد.

بحث در مباحث دینی ظرافت بالایی نیاز دارد و ورود به آن به سادگی امکان پذیر نیست. چه بهتر که با معلومات دقیق و منابع معتبر در اینگونه مباحث مشارکت کنیم.

در مورد همین موضوع مطالبی دیده ام اما هنوز بحث جامعی در این زمینه نشده است. اما آنچه بیشتر بچشم می خورد عکس العمل برخی ها در برابر شنیدن این موضوع است. نداشتن اطلاعات در هر امری دلیل بر دروغ بودن نیست هر چند ارائه هر نظری نیاز به مستندات محکم دارد. 

چند پست شما که مطلب مرتبط با این تاپیک نداشت غیر فعال شدند + تذکر. این به بدان معنی نیست که پست های شما حذف شده اند بلکه بجهت نظم تالار، پست های غیر مرتبط قابل رویت نیستند.

اگر تمایل داشتید همین بحث را دنبال کنید و اگر مطلبی در این زمینه پیدا کردید، در ادامه همین تاپیک اضافه فرمائید. تاپیک شما در قسمت ویژه قرا خواهد گرفت تا بیشتر در معرض دید قرار گیرد. انشاالله که مورد استقبال واقع شود.

موفق باشید.

تشکرات از این پست
mahmoodsafari sabooriyan
دسترسی سریع به انجمن ها