0

روشن شدن یک ثانیه ای و خاموش شدن

voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

پاسخ به:روشن شدن یک ثانیه ای و خاموش شدن
دوشنبه 26 فروردین 1392  4:00 PM

نقل قول supernatural

سلام

سیستم من برای یک ثانیه روشن میشه و بعد خاموش میشه ولی بعد ار جند بار روشن و خاموش کردن بشت سر هم روشن مییشه ولی تصویر نداره

مشکل چیه

ممنون

سلام

فکر می کنم بهتر باشد روال اسمبل سیستم را مجددا مورد بررسی دقیق قرار دهید، استقرار صحیح قطعات،کابل ها، سوکت ها و ... را بررسی کنید، همچنین اقدام به خارج نمودن باطری مادربورد جهت حذف اطلاعات CMOS نمائید و پس از چند دقیقه آن را در محل خود قرار دهید، برای این منظور می توانید و بهتر است از جامپر ویژه حذف اطلاعات CMOS استفاده کنید. در صورت عدم رفع مشکل، اقدام به جدا نمودن دستگاه های جانبی از سیستم نمائید، حتی کابل هارد دیسک، فلاپی، سی دی یا دی وی دی رام/رایتر، رم ریدر، مودم و ... فقط مادر بورد، CPU، RAM ، کارت گرافیک و پاور متصل است و دوباره امتحان نمائید، اگر مشکل هنوز پابرجاست، اقدام به جایگزینی پاور و در صورت عدم رفع مشکل اقدام به تعویض کارت گرافیک با کارت گرافیک دیگری بصورت امتحانی نمائید، در صورت عدم رفع، Ram را تعویض نمائید، در صورت ابقاء مشکل به تعویض CPU و در نهایت اگر مشکل رفع نشد، ایراد از مادربورد است. این روال کلی عیب یابی سخت افزاری سیستم است.

البته تک تک قطعات مورد تست را می توانید بصورت موقت از سیستم دیگری تهیه نمائید اما توجه داشته باشید سازگاری لازم بین قطعات موجود باشد مثلا در نوع RAM و نوع کارت گرافیک. ولتاژ قابل استفاده در کارت گرافیک های AGP متفاوت است، حتما به این مورد دقت داشته باشید و از دفترچه مادربورد کمک بگیرید.

موفق باشید

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

تشکرات از این پست
lvlakan ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها