سالادی پر از میوههای متنوع
سه شنبه 25 آبان 1389 3:17 PM
سالادی پر از میوههای متنوع
|
● مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: - پرتقال، ۲ عدد - کیوی، ۳ عدد - موز، ۳ عدد - آناناس تازه یا کنسروی، ۳۰۰ گرم - توتفرنگی، ۵۰۰ گرم - سیب، یک عدد - آب لیموترش، ۲ قاشق سوپخوری - آب پرتقال، یک عدد - برگ نعنا، ۶ عدد ● طرز تهیه: ۱) ابتدا میوهها را خوب بشویید و هر کدام از آنها را - در صورت داشتن پوست – پوست کنده، سپس خرد کنید. البته شیوه خرد کردن هر کدام متفاوت است؛ برای نمونه میوههایی با بافت ظریف و لطیف مانند کیوی، توتفرنگی و موز را به صورت حلقهحلقه و میوههای سختتر را به صورت ریز یا حتی نگینی خرد کنید. ۲) برگهای نعنا را بشویید و با چاقوی درشت خرد کنید. پرههای پرتقالها را نیز از هم جداکرده، پوست هر کدام را بکنید. ۳) حالا کاسه بزرگی آماده کرده، تمام میوههای خردشده را داخل کاسه بریزید، سپس برگ نعنای خرد شده را همراه آبپرتقال و آب لیموترش روی مواد بریزید و با هم مخلوط کنید. ۴) این سالاد را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد، سپس سرو کنید. این سالاد همراه با بستنی وانیلی به عنوان دسری خوشمزه برای عصر یک روز بهاری هم لذتبخش است. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...