سالادی با اسم سخت و پخت راحت
سه شنبه 25 آبان 1389 3:15 PM
سالادی با اسم سخت و پخت راحت
|
امروز
میتوانید با محتویات ساده یخچالتان یک سالاد ساده و خوشمزه درست کنید.
این سالاد به خاطر متحویاتی که دارد میتواند مورد علاقه فرزندانتان نیز
قرار بگیرد. سالاد «آلزارس» هر چند اسم سختی دارد اما درست کردن آن بسیار
ساده است.
● سالاد آلزارس
▪ مواد لازم:
ـ سیبزمینی خرد شده یک کیلو
ـ آب مرغ یک پیمانه
ـ لبوی رنده شده یک پیمانه
ـ تخممرغ آب پز شده ۲ عدد
ـ خیارشور خرد شده یک پیمانه
ـ جعفری خرد شده یک دوم پیمانه
ـ سس مایونز یک پیمانه
ـ نمک و فلفل و آبغوره به مقدار لازم
▪ طرز تهیه:
ابتدا سیبزمینی پخته شده را درون ظرفی ریخته، آب مرغ را به آن اضافه کنید و
۵ دقیقه ظرف را روی حرارت قرار دهید تا سیب زمینی در آب مرغ کمی بجوشد،
سپس سفیده و زرده تخم مرغ آب پز شده را جداگانه رنده کرده و به سیبزمینی
اضافه کنید. نمک و فلفل را به همراه جعفری و آبغوره به سالاد افزوده و در
پایان از لبو و خیارشور و سس مایونز برای تزئین استفاده کنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...