سالاد هندوانه
سه شنبه 25 آبان 1389 3:14 PM
سالاد هندوانه
|
در روزهای گرم تابستان عصرانه نان و پنیر و هندوانه بسیار دلچسب است. این سالاد ترکیب هندوانه و پنیر قدیمی خودمان است که شام رژیمی خوبی برای شبهای گرم تابستان است. ● مواد لازم: ▪ یک عدد هندوانه کوچک ▪ پنیر سفید خرد شده سه قاشق غذاخوری ▪ مغز گردو خرد شد یک قاشق غذاخوری ▪ مغز بادامزمینی یک قاشق غذاخوری ▪ مغز پسته یا خلال پسته یک قاشق غذاخوری ● طرز تهیه: هندوانه را بصورت مکعبهای کوچک میبریم و تخمههای آنرا خارج کرده در ظرف میریزیم . روی آنرا کمی از پنیر خرد شده و مغزها میریزیم به همین ترتیب ظرف سالاد را با هندوانه و پنیر و مغز پر میکنیم. مواد بکار رفته در این سالاد تقریبی است و شما میتوانید به دلخواه مقدار آنرا کم و زیاد کنید و از مغزهای مختلف استفاده کنید حتا مغز تخمه. من در اینجا هم از خلال پسته استفاده کردم و هم پسته کامل. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...