سالاد هاوایــی
سه شنبه 25 آبان 1389 3:13 PM
● مواد لازم:
▪ برنج قهوهای یا زعفرانی: دو پیمانه
▪ خیار: یک عدد
▪ تربچه: چهار عدد
▪ کنسرو آناناس: یک قوطی
▪ گوجهفرنگی: دو عدد
▪ فلفلدلمه سبز یا قرمز: یک عدد
▪ نخودفرنگی: نصف پیمانه
▪ ذرت: نصف پیمانه
▪ ساقه کرفس: دو عدد
▪ کاهو گرد: یک عدد
▪ روغن زیتون: مقداری
▪ فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
▪ جعفری: ۴ قاشق غذاخوری
▪ سس سالاد ایتالیایی: یک پیمانه
▪ آبغوره: مقداری
● طرز تهیه:
ابتدا تمامی سبزیجات، خیار پوست گرفته و خرد شده، تربچه حلقه شده، کنسرو آناناس تکه شده، گوجهفرنگی مکعبی خردشده، فلفلدلمهای نگینی، نخودفرنگی، ذرت پخته، ساقه کرفس خرد شده، کاهوی گرد خرد شده و جعفری تازه را در کاسه بزرگی مخلوط میکنیم روغن زیتون را داغ کرده لحظاتی آبغوزه را تفت داده روی پلو و سبزیجات میریزیم و بعد با سس ایتالیایی خوب مخلوط کرده و سپس تزیین کرده و سرو میکنیم.
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...