سالاد نودل چینی
سه شنبه 25 آبان 1389 3:12 PM
سالاد نودل چینی
|
![]() ▪ یک لیوان مرغ آبپز خرد شده ▪ یک لیوان جعفری خرد شده ▪ یک لیوان هویج رنده شده ▪ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده ▪ ۴/۱ لیوان مایونز ▪ ۴/۱ لیوان خامه ▪ یک بسته نودل (رشته چینی) ● دستورالعمل تهیه سس مایونز و خامه را در یک ظرف جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در یک کاسه بزرگ مرغ ، جعفری پیاز و هویج را مخلوط می کنیم. سپس مخلوط مایونز و خامه را به آن اضافه می کنیم. در آخر رشته چینی (نودل) را طبق دستورالعمل روی پاکت (در حدود ۳ تا ۴ دقیقه) در آب جوش قرار می دهیم و آن را آبکش کرده و به مخلوط سبزیجات و مرغ می افزاییم برای جلوگیری از خمیر شدن رشته چینی بهتر است قبل از سرو کردن سالاد به مخلوط اضافه شود. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...