سالاد میگو و پنیر
سه شنبه 25 آبان 1389 3:11 PM
سالاد میگو و پنیر
|
مواد لازم: میگو: ۲۵۰گرم پنیر گودا: ۱۵۰گرم گوجه فرنگی : ۲۰۰گرم قارچ : ۲۵۰گرم آبلیمو: مقداری كاهو: ۲برگ پیاز: ۲عدد تره خرد شده : یك دوم پیمانه سركه : ۳ قاشق سوپخوری شكر: ۱ قاشق سوپخوری روغن سالاد یا روغن زیتون : ۲ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۶عدد نمك و فلفل سیاه : به میزان لازم دستور تهیه: میگوها را بشویید. آنها را آب پز كرده و سپس در صافی بگذارید تا آب آن برود. پنیر را به صورت تكه هایی به طول ۳ سانت برش بدهید.گوجه فرنگی ها را بشویید و نصف كنید. قارچها راشسته و به صورت ورقه های نازك برش دهید وقدری آبلیمو روی آنها بریزید. كاهو را بشویید وخرد كنید. تره خردشده را هم به كاهوها اضافه كنید. برای تهیه سس ، سركه ، نمك ، فلفل و شكر را بایكدیگر مخلوط كنید و روغن را ذره ذره به آنهااضافه كنید. ابتدا میگو را به سس اضافه كنید و كمی بگذاریدتا سس به خورد آن برود، سپس مابقی مواد رااضافه كنید و تخم مرغهای آب پز دونیم شده رابرای تزیین روی آنها قرار دهید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...