سالاد میگو
سه شنبه 25 آبان 1389 3:10 PM
سالاد میگو
|
● مواد لازم
▪ میگوی تمیز و پخته شده ۲ فنجان و نیم ،
▪ کرفس ریز شده ۱ فنجان ،
▪ مایونز یا سس سالاد ۱ فنجان و نیم،
▪ تخم مرغ ۴ عدد،
▪ فلفل و نمک به مقدار کافی
● طرز تهیه:
کرفس خورد شده را با کمی آب می پزیم تا نرم شود. سپس آنرا در داخل آبکش
ریخته تا آب آن گرفته شود. میگو را پوست کنده، پخته و داخل ظرفی حاوی
آبلیمو و نمک و فلفل و کمی روغن زیتون ریخته (در صورت تمایل کمی هم سیر به
آن اضافه می کنیم ) و به مدت یک ساعت می خوابانیم و در یخچال نگه می داریم.
بعد از پایان یک ساعت، میگوها را از ظرف در آورده و داخل دیس می چینیم و
بینشان کرفس ریخته و مایونز را بر روی مواد می ریزیم. سپس تخم مرغ های پخته
شده را ورقه ورقه کرده و بین میگو ها قرار می دهیم به طوری که خورد نشود.
می توان اطراف سالاد را با برگ کاهو و پره های لیمو ترش و جعفری تزیین کرد. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...