سالاد گوشت و جگر مرغ
سه شنبه 25 آبان 1389 3:00 PM
سالاد گوشت و جگر مرغ
|
● مواد لازم برای شش نفر
▪ ۲۵۰ گرم اسفناج
▪ یک عدد کاهو بزرگ
▪ هفت قاشق مرباخوری روغن
▪ ۱۷۵ گرم گوشت ریز شده
▪ ۷۵ گرم نان تست که به اندازه انگشت برش داده شده
▪ ۴۰۰ گرم جگر مرغ
▪ ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
برگ های اسفناج و کاهو را بخوبی شسته و در ظرف مناسبی قرار دهید. چهار قاشق
از روغن را در تابه ای ریخته و سپس گوشت خرد شده را به آن اضافه کرده و
برای پنج دقیقه حرارت دهید تا سرخ شود.
نان ها را با دو قاشق از روغن در تابه ای دیگر تفت دهید. بقیه روغن را در
تابه ای تمیز بریزید و جگر مرغ را برای سه دقیقه سرخ کنید. روغن نان ها و
گوشت را گرفته و همراه با جگر مرغ روی سبزیجات درون کاسه بریزید و گوجه
فرنگی خرد شده را به آنها اضافه کنید.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...