سالاد گلابی با شاهی
سه شنبه 25 آبان 1389 2:59 PM
● مواد لازم برای ۴ نفر ▪ سه عدد گلابی ▪ دو قاشق مربا خوری آبلیمو ▪ سه قاشق مربا خوری عسل یا روغن گردو ▪ ۱۱۵ گرم برگ شاهی ▪ ۷۵ گرم پنیر پارمسان ▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه ● طرز تهیه گلابی ها را پوست گرفته و به برش های نازک تقسیم کنید. آب لیمو ترش را بلافاصله روی آن بریزید. این کار باعث می شود که گلابی ها سفید بمانند و رنگشان تغییر نکند. سپس روغن گردو و عسل را روی گلابی ها بریزید .برگ های شاهی را به خوبی بشوییدو درون ظرفی مناسب ریخته و گلابی ها را به آن اضافه کنید. پنیر پارمسان را به لایه های نازک برش داده و به میزان دلخواه نمک و فلفل به سالاد زده و آن را با نوک دو چنگال خوب هم بزنید. ماهرخ جواهری |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...