سالاد کاردینال
سه شنبه 25 آبان 1389 2:56 PM
سالاد کاردینال
|
![]() ▪ سیب زمین پشندی: نیم کیلو ▪ مغز کرفس یا کاهو: ۲ عدد ▪ برنج پخته شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری ▪ گردوی خرد شده: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری ▪ سس مایونز: یک پیمانه ▪ سرکه یا آب لیمو: یک دوم پیمانه ▪ نمک و فلفل به مقدار کافی ● طرزتهیه: سیبزمینی را میپزیم و پوست کرده بعد ورقه و خلال میکنیم، آنگاه مغز کرفس یا کاهو را بلند و باریک خلال میکنیم. سس مایونز را با نمک و فلفل و سرکه مخلوط میکنیم. سیبزمینی و کرفس و برنج و مغز گردو را داخل سس می ریزیم و بهم میزنیم، سالاد را در ظرف بلوری گردی میریزیم و روی سالاد را با ژامبون یا کالباس قالب زده و زیتون و مغز گردو تزئین میکنیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...