سالاد قارچ
سه شنبه 25 آبان 1389 2:53 PM
سالاد قارچ
|
● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۱ عدد
▪ نمك: به مقدار كافی
▪ پیاز: دو عدد متوسط
▪ هویج: ۵ عدد متوسط
▪ لیمو ترش: ۱ عدد
▪ فلفل دلمهای: ۱ عدد بزرگ
▪ مواد لازم برای تهیه سس
▪ جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری
▪ سس سالاد: ۲ قاشق غذاخوری
▪ ماست: ۱ پیمانه
▪ نمك و فلفل: به مقدار كافی
● طرز تهیه:
سینه مرغ را شسته و پیاز را پس از پوست كردنبه ۴ قسمت تقسیم كنید
بعد با یك لیوان آب ونمك، سینه مرغ را بگذارید بپزد بعد از پختن،
ازظرف بیرون آورده و میگذارید آب مرغ گرفتهشود سپس مرغ را باریك
خرد میكنید. قارچها راتمیز كرده بعد هویجها و فلفل دلمهایها را
همشسته و بعد به شكل حلقه و خلال در آورید.
● طرز تهیه سس:
جعفریها را پس از شستن خرد كنید البتهمقداری را برای تزیین نگه
دارید سپس سس وماست را با هم مخلوط كرده و به آن نمك و فلفلهم
اضافه كنید. قارچها، هویج، فلفل دلمهای ومرغ را در ظرفی بزرگ با
هم مخلوط كنید. رویآنها سس ریخته و تمام مواد سالاد را با هم
مخلوطكنید و در ظرف مخصوص برای سرو ریخته و باجعفری آن را تزیین
كنید. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...