0

آشنایی با ساختار شبکه موبایل (GSM) و طراحی آن

 
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : تیر 1391 
تعداد پست ها : 479
محل سکونت : سیستان و بلوچستان

پاسخ به:آشنایی با ساختار شبکه موبایل (GSM) و طراحی آن
جمعه 24 آذر 1391  4:29 PM

 

BTSخطرات آنتن های

قرار گرفتن در معرض آنتن های BTS به مدت زیاد و به دفعات مکرر به طور قطع مشکلاتی اعم از افزایش فشار خون، مشکلات عصبی، نوسان در تعداد ضربان قلب و... ایجاد خواهد کرد.

 به اعتقاد بسیاری از پژوهشگران ، تشعشعات حاصل از آنتن های BTS برای انسان بسیار مضر است و در واقع قرار گرفتن بیش از حد در مقابل این امواج باعث ناباروری و سرطان افراد می شود.میزان تاثیر امواج الکترومغناطیسی آنتن BTS تلفن همراه با توجه بشدت ومدت زمان قرار گرفتن فرد در برابر آن بیشتر می شود.تشعشعات الکترومغناطیسی همیشه بر سلامت انسان تاثیر داشته است.هر چقدر به امواجی که از آنتن های BTS تلفن همراه ساطع می شود ، مثل آنتن هایی که در پشت بام یا حیاط منزل قرار می گیرند نزدیک تر باشیم، خطرناک تر خواهد بود.قوی ترین امواج زمانی به بدن انسان می رسد که فرد زیر آنتن های BTS قرار داشته باشد، اما هر چه از فاصله 5 کیلومتری آنتن ها دورتر شویم، امواج قدرت خود را از دست خواهند داد وتاثیر BTS ها به قدرت  آنها و میزان فاصله فرد بستگی دارد.

امواجی كه توسط آنتن‌های موبایل ساطع می‌شوند

این آنتن‌ها امواج مایكروویو با فركانس و توان خاصی ارسال می‌كنند. عموما نیز دو نوع موج ارسال و دریافت می‌شود كه یك موج برای ارتباط با سایر آنتن‌هاست و دارای قدرت زیادی است و نوع دیگر برای ارتباط با دستگاه‌های واقع در منطقه تحت پوشش است كه قدرت كمتری دارد.

در این میان برای این‌كه بدانیم چه نوع تاثیری از این امواج ممكن است دریافت كنیم باید تفكیكی از تعاریف را برای خودمان داشته باشیم.

ابتدا آن‌كه هر محركی می‌تواند تاثیری بر كاربر داشته باشد اما این تاثیر بندرت مضر است. مانند وقتی كه كسی صحبت می‌كند و شما می‌شنوید، در این كار نیز امواج صوتی ارسال می‌شود و توسط اندام شنوایی شما دریافت و روی لایه‌های حساس مانند پرده گوش و استخوان‌های ریز و دیگر اجزای آن تاثیر می‌گذارد و آنها را مرتعش كرده و بعد از فعل و انفعالاتی، شما موج دریافتی را به عنوان صدا درك می‌كنید.

دوم آن‌كه ضرر داشتن نیز حدود و مقادیر مختلفی دارد و همان‌گونه كه تاثیر آن برابر مضر بودن نیست، مضر بودن نیز برابر خطرناك بودن نیست. ضرر داشتن یك سطح دارد مانند این‌كه خوردن نمك اضافه در وعده‌های مختلف غذا می‌تواند مضر باشد اما كدام یك از ما با توجه به سبك غذایی كشورمان توانسته‌ایم برای مدت طولانی غذای بدون نمك استفاده كنیم؟ از طرفی مضر بودن در دامنه زمانی كوتاه مدت می‌تواند در زمان طولانی تشدید شود. مانند آن‌كه در تمام وعده‌های غذایی در سنین بالا نمك استفاده كنیم كه این می‌تواند بسیار ضرر داشته باشد.

سومین دیدگاه نیز آن‌كه خطرناك بودن یعنی بالفعل بودن اثر تخریبی. مانند خوردن ماده سمی یا برخورد با خودرو.

این سه تعریف در صورت تفكیك می‌تواند دانش بهتری از محیط به ما بدهد و در مورد امواج موبایل نیز همین‌طور است.

 

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها