سالاد ذرت و مرغ
سه شنبه 25 آبان 1389 2:45 PM
سالاد ذرت و مرغ
|
●مواد لازم:
سینه مرغ: ۴۱۰ گرم
سیب زرد: یك عدد
ذرت كنسروی: یك قوطی (بدون آب)
نمك: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا ذرت: ۶ قاشق چایخوری
فلفل دلمهای قرمز یا سبز: یك عدد
آبلیمو ترش: ۶ قاشق چایخوری
آب گریپفروت: یك چهارم پیمانه
پودر شكر: نصف قاشق چایخوری
●طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را پخته و آنها را باریك به قطریك سانتی میبریم.
همچنین فلفلها را شسته وقسمتهای سفید و دانههای آن را جدا
كرده،گوشت آن را خرد میكنیم. آن گاه سیب را بهچهار قسمت بریده و
هستههای آن را جدا وخردشان میكنیم. سپس ۳ قاشق چایخوری ازآبلیمو
را روی آن میریزیم تا سیاه نشود. در اینمرحله ذرت را در كاسه
بزرگی ریخته و مرغ، فلفلو سیب را به آن اضافه میكنیم. باقیمانده
آبلیمو،آب گریپ فروت، نمك، شكر و روغن را خوبمخلوط كرده و به هم
میزنیم. آن گاه مخلوط راچشیده و در صورت نیاز كمی شكر به آن
اضافهمیكنیم. در مرحله آخر سس را اضافه كرده وخوب با هم مخلوطشان
میكنیم. در این هنگامسالاد آماده است.
ارزش غذایی:
كالری: ۲۹۵ كیلوكالری
پروتئین: ۲۷ گرم
چربی: ۸ گرم
هیدرات كربن: ۲۹ گرم |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...