سالاد تبوله با انار و نعنا
سه شنبه 25 آبان 1389 2:41 PM
سالاد تبوله با انار و نعنا
|
![]() ▪ ۲۲۵ گرم یا یک و یکچهارم پیمانه بلغور گندم ▪ یک عدد تره فرنگی (قسمت سر آن) ▪ یک عدد فلفل قرمز کوچک (ریز خرد شود) ▪ یک عدد ساقه کرفس ▪ ۳۰ میلیلیتر یا ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون ▪ پوست رندهشده ۲ عدد لیموترش کوچک ▪ آب ۲ عدد لیموترش ▪ ۶ تا ۸ عدد پیازچه (خرد شود) ▪ ۶ قاشق سوپخوری نعنای تازه خردشده ▪ ۶ قاشق سوپخوری جعفری تازه خردشده ▪ یک عدد انار (دان شده) ▪ نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم ● طرز تهیه ۱) ابتدا کاسه بلوریای آماده کرده و بلغور گندم را در آن بریزید. روی بلغور را با آب سرد بپوشانید و ۳۰ دقیقه صبر کنید تا خیس بخورد. ۲) بلغور خیسخورده را بعد از طی شدن این مدت داخل صافی دانهریزی، آبکشی کنید و با قاشق سطح بلغور را فشار دهید تا آب اضافی آن نیز از صافی خارج شود. ۳) قسمت سر ترهفرنگی را به صورت طولی نصف کرده و با چاقوی تیز به صورت خلالهای ریز درآورید. ساقه کرفس را نیز با چاقو خرد کنید. ۴) حالا کاسه بزرگی آماده کرده و تمام مواد لازم را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط را به مدت نیم ساعت کنار بگذارید تا طعم مواد به اصطلاح به خورد هم رفته و سالاد جا بیفتد. پس از این مدت آن را در ظرف موردنظر برای سرو بریزید. این سالاد را با نان و کاهو سرو میکنند. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...