0

مسابقه راز چاه امیر

2361569
2361569
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 39

پاسخ به:مسابقه راز چاه امیر
شنبه 18 آذر 1391  10:45 PM

سلام ای محبوب من ای معشوق من وای زیبای من. ای خدای رحمان اینک در زندگی من نقطۀ عطف ایجاد شده ومن تولدی دوباره یافته ام ومی روم تاباورهای درست وبا افکاری مثبت از زندگی خودیک شاهکار بسازم. ای مونس تنهائی من!اینک من به عنوان یک انسان بعنوان جانشین تو در روی کرۀ زمین می روم تا ازلحظه لحظۀ زندگیم لذت ببرم. ای محبوب من! عشق را ازتو آموخته ام واینک به تمام کائنات،حیوانات،گیاهان وهمۀ انسانها عشق می ورزم.ای خالق من، ای که ازروحت در من دمیدی ومرا اشرف مخلوقات خودخواندی وآسمان ها وزمین را به تسخیر در آوردی، اینکه من به عنوان انسانی بزرگ وصاحب اقتدار، می روم تا درعرصۀ این دنیا اظهار وجود کنم وبا سایر انسانها عالیترین رابطه را برقرار کنم. ای محبوب زیبای من، یاریم کن تا انسانی بزرگ با شخصیت، امین، صادق، استوار، مصمم ،مهربان ومتواضع باشم. ای خالق هستی، بزرگواریت را می ستایم وکرامتت را می طلبم  زیرا می دانم پرونده اعمالم به گناهانم آلوده شده وبیم آن دارم که در دنیا ویا آخرت عذابت مرا فرا گیرد . الهی لا تؤدبنی بعقوبتک .مولای من امید به کرمت دارم تا مرا ببخشائی و غفرانت را شامل حالم گردانی. مولای من یاریم کن تا ترا آنطور که شایسته آنی بشناسم وعبادتت را آنطور که شایسته است بجا آرم. معبود بی همتای من یاریم کن تا انبیا وامامان بر حق را بنحو شایسته بشناسم ومطیع ورهرو آنان باشم وسیره آنان را سرلوحه زندگی خود قرار دهم. مولای من بسوی تو گریخته ام ودربرابر عظمت تو بیچارگی ام را بتو عرضه داشته ام و امیدوارم به آنجه نزد توست از ثواب ومی دانی چه در دل دارم واز حاجت من با خبری وازضمیرم اطلاع داری. خدای من اگر محرومم کنی پس چه مرا روزی دهدواگر مراخوار داری چه کسی مرا یاری کندمولای من پناه می برم بتو از خشمت وازنزول عذابت اگر من شایسته رحمت ومهر تونیستم پس تو شایسته ای به اینکه جود کنی بر من به فضل وسیعت .پس مرا ملحق کن به بندگان خالص خودت همانهائی که همیشه در خانۀ رحمتت را می کوبند وتو را روز وشب عبادت می کنند. دورم مساز ازخودت ای نعیم ای سید ومولای من فریاد رسی کن مرا زمانی که هیچ فریادرسی غیر از خودت نیست وحسابم را آسان کن که تو بهترین آمرزندگان وبهترین کارگشایانی. دنیا وآخرتم را اصلاح فرما وشیرینی عبادت وبندگیت را به من بچشان تا به قرب تو نزدیکتر شوم.. اکنون  رو آورده ام به درگاه توو پناه آوردهام بسوی تو مرا از دشمنانت دور بدار وبا دوستانت مرا دوست گردان و.مولای من درود ورحمت فرست بر آقای ما وپیامبر ما محمد وبرخاندان اوکه همگی پاک وپاکیزه اند به حق رحمتت ای مهربانترین مهربانان.آمین آمین آمین یا رب العالمین

تشکرات از این پست
amirmohammadjamali aliakbar6569
دسترسی سریع به انجمن ها