ترشی خرمالو 1
سه شنبه 25 آبان 1389 9:03 AM
ترشی خرمالو
|
● مواد مواد لازم:
▪ خرمالو یک کیلوگرم
▪ هلو یک کیلوگرم
▪ پودر فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
▪ ادویه ترشی یک قاشق مرباخوری
▪ سرکه سفید ۳تا۴ لیوان
● طرز تهیه:
خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه
میریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم
میکنیم. برای این کار میتوان خرمالو را در مخلوطکن ریخته (با دور کند)،
از صافی رد کرده یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو
هسته داشت، حتما آن را جدا کنیم.) هلو را نیز شسته و هسته آن را جدا
میکنیم. سپس آن را مانند خرمالو در سرکه حرارت داده و پوره میکنیم. پوره
هلو و خرمالو را با هم مخلوط کرده، فلفل، ادویه دلخواه و کمی سرکه را به
آن اضافه میکنیم. این مواد را خوب هم زده و در شیشه ریخته و در آن را
میبندیم. ترشی خرمالو معمولا باید کمی غلیظ باشد (مانند ماست) اما اگر
بیش از حد سفت شد، کمیسرکه به آن اضافه میکنیم. |
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...