پاسخ به:چه کسانی امام حسین راکشتند (تاپیک ویژه ویژه)
شنبه 25 آذر 1391 8:14 AM
- قاتلین و محاربین امام حسین چه کسانی بودند و چه ویژگی هایی داشتند که باعث شد امام زمان خود را بکشند؟ چه کنیم ما به سرنوشت آنها مبتلا نشویم؟ قاتلین و محاربین امام کسانی بودند که دست بیعت با امام دادند وقتی موقع عمل شد از ترس جان خون بیعت شکستند و امام را تنها گذاشتند و حتی با او به جنگ و نزاع وارد شدند و او را به شهادت رساندند اینان افرادی کوردل و ظاهر بین و فریب ظواهر روزگار را خوردند و طمع به اموال روزگار بستند. برای اینکه ما به سرنوشت آنها دچار نشویم باید درس عبرتی از اینان بگیریم و همیشه آن را آویزه گوشمان قرار دهیم و همواره به یاد امام زمان خود باشیم و از ایشان حمایت کنیم تا انشاا... از یاران واقعی آن حضرت باشیم و از افرادی نباشیم که دست بیعت بدهیم ولی در عمل به گونه ای دیگر باشیم.
- شما اگر در دوران قیام امام حسین زندگی می کردید، چه برنامه ایی داشتید؟ حاضر به اهدای جان خود بودید یا در صف مقابل قرار می گرفتید؟ گفتن در مورد آن زمان خیلی سخت است الان به راحتی می گوئیم که اگر آن زمان بودیم به یاری امام خود می شتافتیم و او را یاری می کردیم ولی آیا در آن شرایط هم همین حرف را می زدیم یا نه؟ ولی من فکر می کنم که این سوال باید به صورت زیر مطرح شود: الان که امام زمان (عج) حضور دارند آیا اگر کمکی بخواهد به یاریش می شتابیم یا نه ما هم مانند کوفیان اول دست بیعت می دهیم بعد بیعت خود را می شکنیم؟ امیدوارم که بیعت شکن نباشیم و همیشه و در همه وقت در کنار امام عصر باشیم.
- در زمان حال به عنوان یک شیعه، برای امام زمان عصرمان چه باید انجام دهیم تا به سرنوشت یزیدیان دچار نشویم؟ همانگونه که گفتم باید همیشه رفتار و کردار آنها را آویزه گوشمان قرار دهیم و از آنها درس عبرت بگیریم تا بتوانیم همیشه در کنار امام زمان خود باشیم.