پاسخ به:به نظرتون چرانهضت عاشوراوقیام امام حسین(ع)همیشه ماندگاروپایداره؟(تاپیک ویژه ویژه)
دوشنبه 29 آبان 1391 9:35 AM
با سلام
به نظر من چندین عامل باعث ماندگاری نهضت عاشورا شده که برخی از عوامل اشاره میکنم «»
1-مشیت الهی و اراده الهی:
پیامبر اکرم فموده اند: همانا شهادت حسين حرارت و شعلهاي در قلبهاي مؤمنين ايجاد كرد كه هرگز سرد نخواهد شد؛ و اين محبت و ارادت را خداوند متعال در قلوب مردم گذاشته است كه تا نام حسين برده ميشود دلها ميشكند و هواي كربلا میکند.
2-وعده الهی برای ماندگاری شهیدان:
به آنها که در راه خدا کشته میشوند مرده مگویید بلکه زندهاند ولی شما نمیفهمید.
3-نقش رسول خدا در ماندگاری عاشورا:
رسول خدا در یک بیان نورانی به ماندگاری عاشورا در طول تاریخ اشاره نمود لذا وقتی که جریان شهادت امام حسین (ع) را برای دخترش فاطمه (س) بیان فرمود حضرت زهرا گریه شدیدی کرد و عرضه داشت متی یکون ذلک پدرجان این واقعه در چه زمانی اتفاق میافتد. پیامبر خدا فرمود فی زمان خال منی و منک و من علی : در زمانی که نه من هستم نه علی و نه تو، فاشتد بکائها و قالت یا ابه فمن یبکی علیه و یلتزم با قامه العزاء له: گریه فاطمه شدید شد و عرض کرد پس چه کسی بر حسین من گریه میکند و عزا، بر پا مینماید.
فقال النبی (ع) یا فاطمه ان نساء امتی تبکین علی نساء اهل بیتی و رجالهم یبکون علی رجال اهل بیتی یجدّدون العزاء جیلاً بعد جیل فی کل سنه.
ای فاطمه زنان امت من بر اهل بیت حسین و مردان امت من بر مردان کربلا گریه میکنند آنها نسل به نسل در هر سال پرچم عزای حسین تو را بر پا میکنند.
به نظرم تا موئمنین و آزادگان در روی زمین هستند، عاشورا هم هست و عشق حسین (ع) از دلها بیرون نخواهد رفت.
موفق باشید.