0

پیامک های جــــــــدیـــــــد

masood1371
masood1371
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 154

پیامک های جــــــــدیـــــــد
دوشنبه 24 آبان 1389  4:03 PM

تمام گلهای خوشبوی دنیارو هم به پات بریزم بازم کمه چون پاهات خیلی بو میده

هرجای دنیا که باشی و هر کاری که داری میکنی

اینو بدون که یک قلب هست که همیشه واسه تو میتپه

اونم قلب خودته…

چقدر عجیبه که تا مریض نشی کسی برات گل نمی یاره... . تا گریه نکنی کسی نوازشت نمی کنه... . تا فریاد نکشی کسی به طرفت بر نمی گرده... . تا قصد رفتن نکنی کسی به دیدنت نمی یاد... . و تا وقتی نمیری کسی تورو نمی بخشه

آرزوهاتو یه جا یاداشت کن و یکی یکی از خدا بخواه خدا یادش نمیره ولی تو یادت میره که چیزی که امروز داری دیروز آرزوشو کردی

به روز معلم از شاگردش می پرسه 4 تا از اعضای بدنت رو نام ببر شا گرد می گه: معده . روده. مری . مر یم معلم می پرسه مریم دیگه كجاست؟ شاگرد می گه :مریم جگرمه ....!

قانون پایستگی عشق: عشق بوجود می آید,ولی هرگز از بین نمی رود,بلکه از صورتی به صورتی دیگر و از اشخاصی به اشخاصی دیگر منتقل و تبدیل میشود

نفرین2007 باباهابه پسرها: بنزینم رو حلالت نمیکنم

هدیه ام را بپذیر. چکه اشکی که از چشمه ی شفاف دلم جوشیده است و گل سرخی که از سبزترین ناحیه ی عشق برایت چیده ام

می دونی ادما بین (الف )تا (ی) قرار دارند بعضی ها مثل (ب) برات می میرند مثل (د) دوستت دارند مثل (ع) عاشقت میشن مثل (م)منتظرت می مونند تا یه روز مثل (ی) یارت بشن

دیشب تو خواب خدا رو دیدم دستاشو آورد به طرفم و پرسید: گل یا پوچ؟ گفتم گل! دستاشو باز كرد و تو رو به من داد......

عاموظش زبان فارصی 100% تزمینی با ما تماص بگیرید

سه چیز در زندگی هیچگاه باز نمی گردند: زمان، کلمات و موقعیت ها. سه چیز در زندگی هیچگاه نباید از دست بروند: آرامش، امید و صداقت. سه چیز در زندگی هیچگاه قطعی نیستند: رؤیا ها ، موفقیت و شانس . سه چیز در زندگی از با ارزش ترین ها هستند: عشق، اعتماد به نفس و دوستان

خدایا من در خانه حقیرم چیزی دارم که تودر عرش کبریاایت نداری من همچون تویی دارم که تو چون خود نداری

همه واسه دوستشون گل می فرستن، من موندم كه واسه گلم چی بفرستم!

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها