اینترنت رایگان و بدون فیلتر را با اوترنت تجربه کنید!
سه شنبه 3 شهریور 1394 4:23 PM
اوترنت اینترنت رایگان و بدون فیلتر این روزها به یکی از اخبار داغ فناوری اطلاعات تبدیل شده است و پروژه ای برای ارائه اینترنت بدون محدودیت است.
اوترنت نام پروژه ماهوارهای است که از مدت ها پیش، طراحی های آن در آمریکا آغاز شده و آن گونه که وعده داده شده، قرار است از نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی آغاز شود تا حتی در دورافتاده ترین نقاط این کره خاکی بتوان به اینترنت پرسرعت و بدون محدویت دسترسی داشت.
با این وجود از مهرماه سال ۹۴ با خیال راحت و بدون پرداخت هزینه ای، وای فای گوشی خود را روشن کنید و از اینترنت با سرعت ده مگابایت برثانیه و بدون سانسور لذت ببرید، دیگر نیازی به خرج پول های هنگفت بابت اینترنت وایرلس و… نخواهید داشت.
بدین منظور و برای راه اندازی اوترنت، آمریکا دو ماهواره به فضا فرستاده است که به زودی فعال می شوند و می توانند بیش از چهار میلیارد کاربر جدید را به شبکه اینترنت کنونی متصل کند.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام به نقل از باشگاه خبرنگاران، طرز کار اوترنت که به نوعی اینترنت آفلاین است و خود را مکمل اینترنت میداند این است که اول محتوای مورد نظر را روی سرورهای خود بارگذاری میکند و آن را با ماهوارههای قرار داده شده در مدار زمین در ارتباط قرار میدهد. سپس شما با استفاده از دیش خانگی خود یا دریافتکنندهای که از خود این موسسه میتوانید تهیه کنید، تمام اطلاعات یا هر بخشی که نیاز دارید را بر روی دستگاههای خویش مانند کامپیوتر، لپتاپ و موبایل دانلود میکنید و از این به بعد مانند دسترسی آنلاین به اینترنت ولی به صورت آفلاین میتوانید از آن اطلاعات استفاده کنید.
نوع این اطلاعات هم محدود به نوع خاصی نیست و همه گونه داده، از ویدئو و موزیک گرفته تا متن و کتاب را میتوانید در آن بیابید. برای این که بهتر طرز عمل این سیستم را متوجه شوید میتوانیم طرز کار آن را به ساز و کار رادیو تشبیه کنیم. اوترنت نیز مانند رادیو از امواج رادیویی استفاده میکند ولی در فرکانسی متفاوت و به جای آن که آن امواج را فقط به صوت تبدیل کند، آنها را به هرگونه فایلی که شما نیاز دارید تبدیل خواهد کرد. سرعت انتقال دادهها نیز اکنون ۲۰۰ مگا بایت در روز است.
دریافتکننده انحصاری و جدید اوترنت نیز دستگاهی منحصر به فرد است. این دستگاه که لانترن نام دارد استوانهای کوچک است و قابلیت دریافت مستقیم اطلاعات را از ماهواره دارد و هر چند ساعت یکبار خود را آپدیت میکند. علاوه بر اینها، لانترن قابلیت شارژ خود را وقتی که استفاده از نیروی الکتریکی ممکن نیست و با استفاده از سلولهای خورشیدی که درون آن تعبیه شده نیز دارد. این دستگاه که لقب کتابخانه جیبی به خود گرفته است به راحتی قابل حمل است و در هر محیط و هر گونه شرایطی قابل استفاده است. قیمت این دریافتکننده صد دلار است.
اوترنت در بسیاری از نقاط دنیا از جمله آمریکای شمالی، خاور میانه که طبیعتا ایران را نیز در برمیگیرد، شمال آفریقا و بخشهایی از آسیا در دسترس است و این روند توسعه جغرافیایی به شدت و سرعت در حال رشد است به طوری که به عقیده مدیران این پروژه به زودی در جایجای کره زمین دیگر نقطهای نخواهد بود که از دسترسی به اوترنت باز بماند چه وسط صحرا و چه در میان اقیانوس.
برای آگاهی بیشتر در رابطه با تاثیر این پروژه بر آینده فناوری اطلاعات و امنیت سایبری، مهدی صیاد کارشناس فناوری اطلاعات گفت: این پروژه در آینده ای نزدیک بسیار فراگیر می شود و اوترنت گامی بلند در جهت اتصال افراد بیشتر به فضای مجازی و افزایش ارتباطات میان افراد در سراسر کره خاکی می شود ولی نباید از مسئله امنیت و حریم شخصی افراد غافل شد.
مهدی صیاد در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران مبنی بر امنیت سایبری اوترنت یا همان اینترنت رایگان بدون سانسور گفت: بی شک این دست پروژه ها در ازای جمع آوری اطلاعات کاربران، این سرویس را به صورت رایگان در اختیار آنها قرار می دهند و این مسئله می تواند در امنیت افراد در استفاده از این سرویس بسیار تاثیرگذار باشد.
این کارشناس فناوری اطلاعات در پایان افزود: استفاده از فناوری های نوین اینترنت نظیر اوترنت اگر با دانش و اطلاعات کافی همراه باشد و کابران با حفظ مسائل امنیتی وارد این عرصه شوند می تواند از خطرات ناشی از استفاده این سرویس رایگان پیشگیری کنند.
چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا 2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا 3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا 4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا
پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com
تالارهای تحت مدیریت :
مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه