0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

گلکسی کیو: تلفنی با نمایشگر تا شو در راه بارسلون؟
چهارشنبه 18 بهمن 1391  2:22 PM

 

 

برای ما به عنوان علاقمندان تکنولوژی خیلی ساده است که خودمان را از بند شیفتگی نسبت به تکنولوژی های حیرت آور رها کنیم. نمایشگر 5 اینچی با رزولوشن 1080p، پردازنده 4 هسته ای، 2 گیگابایت رم؛ وجود اینها در یک تلفن هوشمند دیگر برای ما "عادی" است! هر چند نمی شود اذعان نکرد که سخت افزارهای همراه، مسیر دور و درازی را تا اینجا آمده اند. 

حالا شاید بعد از مدتی که دستگاه های موبایل برای ما عادی شده اند، دو مورد بر هیجان های مان افزوده باشد. یکی عینک هوشمند گوگل و دیگری تلفن هایی با نمایشگر منعطف و یا تا شو. به نظر می رسد اولی هنوز مراحل توسعه زیادی را در پیش داشته باشد اما دومی ممکن است در کمتر از یک ماه تبدیل به واقعیت شود. 

اگر خبرهای رسیده صحت داشته باشند سامسونگ در کنگره موبایل بارسلون (7 تا 10 اسفند) دستگاهی با کد GT-B9150 و نام Galaxy Q را رونمایی خواهد کرد که چنین مشخصاتی را دارا است:


- نمایشگر دو تایی تا شو از نوع Super AMOLED HD با رزولوشن 1920 در 1080 
- پردازنده 2 هسته ای Exynos 5250 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز 
- 2 گیگابایت رم 
- دوربین 8 مگاپیکسلی در عقب و 2 مگاپیکسلی در جلو 
- باتری 3500 میلی آمپری 
- اندروید 4.2.1

مدت ها است که خبرهای مرتبط با نمایشگرهای منعطف را می شنویم و سامسونگ در مراسمی که در CES بر پا کرد نمونه های مفهومی برای دستگاه های آینده را نیز در معرض دید ما قرار داد. اما معرفی یک دستگاه واقعی که کمپانی بتواند آن را به تولید انبوه برساند، جزو خبرهای خیلی بزرگ خواهد بود. 

سال گذشته در همین برهه بود که شایعاتی در باره معرفی گلکسی S3 با نمایشگر منعطف همه جا را پر کرد ولی سر انجام چنین محصولی رونمایی نشد. حالا هم ممکن است چنین نشود زیرا خبرها غیر رسمی هستند. ولی آیا کسی شک دارد که آینده از آن نمایشگرهای منعطف خواهد بود؟

 

http://narenji.ir/8035-Samsung-Galaxy-Q

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها