0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

 
AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 17248
محل سکونت : خراسان جنوبی

14 نابغه ای که از کودکی هوش بالایی داشتند
چهارشنبه 6 دی 1391  12:27 PM

 

 

در بحث و جدل بر سر موفقیت افراد، همیشه پای "بهره هوشی" و "سخت کوشی" در میان هست و این پرسش مطرح می شود که چه میزانی از استعداد افراد ژنتیکی است و چه میزانی از آن کسب کردنی. 

در بسیاری از موارد مرز باریکی میان این موارد هست ولی در مورد برخی افراد، به راستی مشخص است که از کودکی اعجوبه بوده اند. در اینجا می خواهیم شما را با 14 نابغه که از کودکی برجسته بودند آشنا کنیم. 

در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید. 
 

آکریت جاسوال: جراح 17 ساله (آی کیو 146)

 

akrit-jaswalthe-seven-year-old-surgeon.jpg

آکریت جاسوال در 17 سالگی مهارت "جراحی" را به رزومه خود اضافه کرد. او که به سال 1993 در هند به دنیا آمد تبدیل به جوان ترین پزشک و دانشجو در این کشور شد. 

تنها نکته منفی این است که او خودش هم می داند چقدر از دیگران بهتر است و بدون فروتنی در جایی گفته: «دیگران توانایی های بالقوه مرا دیدند و خواستند کمک کنند که در زندگی ام بهتر شوم... من فکر می کنم آنها بالاتر از میانگین بهره هوشی را داشتند [که این کار را کردند]، ولی به باهوشی من نبودند.»


جاکوب بارنت: از برندگان احتمالی جایزه نوبل صلح (آی کیو 170)  

jacob-barnettthe-next-nobel-peace-prize-winner.jpg

در سن 8 سالگی جاکوب وارد دانشگاه پوردو در ایندیانا شد. با این آی کیو فوق العاده که بالاتر از اینشتین است او بدون شک می تواند یکی از برندگان بعدی جایزه نوبل صلح باشد. لا اقل خود این پروفسور و پژوهشگر ارشد که اینک 13 سال دارد، می خواهد در آینده چنین شود. 

مادر او می گوید که پسرش فقط با 2 هفته مطالعه جبر 1 و 2، هندسه، مثلثات و حساب دیفرانسیل و انتگرال، آن هم در ایوان جلوی خانه، توانسته در امتحان موفق شود. بارنت حتی به سندروم آسپرگر (نمونه ای ملایم از اوتیسم) هم اجازه نداده که جلوی موفقیتش را بگیرد. او پس از ثبت نام در دانشگاه وارد کلاس های پیشرفته فیزیک نجومی شد و هم اکنون مشغول کار بر روی توسعه نظریه نسبیت اینشتین است. او همچنین در حال به چالش کشیدن نظریه مهبانگ (بیگ بنگ) نیز هست.


شاکونتالا دِوی: نابغه ریاضی هندی ( آی کیو غیر رسمی 210)


او که اینک 83 ساله است، در بنگلور هند به دنیا آمده و پدرش یک مربی شیر بوده. رابطه این خانم با اعداد از سن 3 سالگی شروع شد یعنی زمانی که با کارت های پدرش بازی می کرد. به او لقب کامپیوتر انسانی را داده اند. 

خانم دِوی در کودکی توانایی های ریاضی خود را بروز داد و مهارت های او در کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز چندین بار به ثبت رسیده. به عنوان مثال، او توانست به صورت کاملاً ذهنی، ریشه بیست و سوم یک عدد 201 رقمی را حساب کند.

کالین کارلسون: نابغه طرفدار حفظ منابع طبیعی (آی کیو 160)  

colin-carlsonthe-environmentalist-boy-genius.jpg

او به عنوان یک کودک نو پا توانست خودش خواندن را یاد بگیرد و در سن 11 سالگی از دبیرستان متعلق به دانشگاه استنفورد مدرک بگیرد. سپس در 9 سالگی شروع به گذراندن دوره های کالج تحصیلی کانکتیکت کرد و در سن 12 سالگی تبدیل به دانشجوی تمام وقت شد. 

در سال 2011، کارلسون دو مدرک همزمان در رشته های بوم شناسی و بیولوژی تکاملی، و مطالعات محیطی کسب کرد و فارغ التحصیل شد. او اخیراً یک شکایت در رابطه با عدم مشارکت در کارهای میدانی به خاطر پایین بودن سن که نیازمند سفر به افریقای جنوبی بود را پر کرده.


رابرت جیمز فیشر: بزرگترین شطرنج باز تاریخ ( آی کیو 180)  

robert-james-fischerthe-greatest-chess-player.jpg

این نابغه، با به دست آوردن قهرمانی شطرنج جهان، تبدیل به یکی از جوان ترین و تنها امریکایی برنده صاحب این عنوان شد. او توجه همه دنیا را در مسابقه ای که "مسابقه قرن" لقب گرفت به خود جلب کرد. وی در حالی که تنها 15 سال سن داشت، به مقام استاد بزرگی رسید. 

در سال 1972 او با کسب مقام قرمانی شطرنج جهان و رسیدن به ریتینگ 2785 برترین شطرنج باز تمام دوران لقب گرفت. در سال 1992 با مسابقه ای نمایشی با رقیب قدیمی اش در یوگسلاوی و شکستن تحریم های سازمان ملل بار دیگر خبر ساز شد و سپس، از امریکا فراری شد تا سال 2004 که به خاطر گذرنامه تقلبی اش در ژاپن دستگیر شد و سپس به ایسلند رفت. او در طول عمرش رکوردهای زیادی را جا به جا کرد از جمله شکست دادن دو رقیب در مراحل یک چهارم نهایی و نیمه نهایی قهرمانی جهان، با اختلاف های فاحش.


گریگوری اسمیت: نامزد 4 جایزه صلح نوبل، با آی کیو بسیار بالا  

gregory-smiththe-four-time-nobel-peace-prize-nominee.jpg

در سال 1999، فقط در حالی که 10 سال داشت یک کمک هزینه تحصیلی 4 ساله با ارزش تقریبی 70 هزار دلار دریافت کرد. این دانشجوی جوان سرانجام با مدرک ریاضی، تاریخ و بیولوژی از دانشگاه فارغ التحصیل شد. دو سال بعد او در جلسه ای با بیل کلینتون و میخائیل گورباچف شرکت و در مجمع سازمان ملل سخنرانی کرد و نامزد جایزه صلح نوبل شد. 

او سه بار دیگر نیز به خاطر فعالیت های انسانی اش در تیمور شرقی، سائو پائولو، رواندا و کنیا نامزد دریافت این نشان شد. او در 16 سالگی نیز برای ادامه تحصیل در رشته ریاضیات، مهندسی هوا فضا، ارتباطات بین الملل و پژوهش های پزشکی وارد دانشگاه شد.


کیم یونگ یونگ: دانشجوی میهمان رشته فیزیک در سن 3 سالگی  

kim-ung-yonga-guest-physics-student-at-age-three.jpg

او که در 3 سالگی دانشجوی فیزیک دانشگاه هانیانگ در کره جنوبی شد، در 8 سالگی توسط ناسا دعوت شد تا به امریکا برود. آی کیو او 210 تخمین زده شد و به عنوان یکی از رکورد داران در کتاب گینس ثبت شد. 

آقای یونگ در 4 ماهگی (!) شروع به حرف زدن کرد و تقریباً 2 سال بعد قادر به خواندن ژاپنی، کره ای، آلمانی و انگلیسی بود. در 16 سالگی او ناسا را ترک کرد و به کره بازگشت تا دکترای مهندسی عمران بگیرد. بعد از آن، از سال 2007 به عنوان استاد در دانشگاه چونگ بوک مشغول به کار شد و تا به حال 90 مقاله درباره مباحث هیدرولیک به چاپ رسانیده.


کیتلین هولتز: جوان ترین وکیل  

kathleen-holtzthe-youngest-lawyer.jpg

او در 10 سالگی وارد دانشگاه ایالتی کالیفرنیا شد و با مدرک فلسفه فارغ التحصیل شد. در 15 سالگی، وارد دانشکده حقوق شد و در 18 سالگی به جوان ترین وکیل در کالیفرنیا و احتمالاً کل کشور بدل شد، در حالی که افراد معمولی معمولاً در 30 سالگی به این درجه می رسند.


مایکل کرنی: جوان ترین فارغ التحصیل دانشگاهی دنیا  

michael-kearneythe-worlds-youngest-university-graduate.jpg

مایکل در 10 سالگی درجه کارشناسی را از دانشگاهی در آلابامای جنوبی دریافت کرد و در 17 سالگی، دومین مدرک خود را گرفت. این نابغه متولد هاوایی تا 21 سالگی 4 مدرک دانشگاهی کسب کرد و یک سال بعد، دکترای خود در شیمی را گرفت. 

او در سال 2006 توانست در مسابقه آنلاین Gold Rush که AOL برگزار کرد، 1 میلیون دلار کسب کند.


سفرون پلجر: یکی از جوان ترین اعضای کلوپ آی کیو ها!  

saffron-pledger--one-of-the-youngest-members-of-a-high-iq-society.jpg

او هنوز به مدرسه نرفته ولی در 3 سالگی، آی کیو 140 دارد و احتمالاً می تواند یکی از جوان ترین اعضای کلوپ منسا شود، یک انجمن برای افرادی با بهره هوشی بالا که اعضایی از 100 کشور دنیا دارد. 

سفرون با امتیاز فعلی اش، 40 امتیاز بالاتر از میانگین و 3 امتیاز بالاتر از پرزیدنت بیل کلینتون است. او که متولد انگلستان است می تواند بنویسد و تا 50 را بشمرد و معادلات ریاضی ساده را حل کند. او دختر دنی پلجر است که 23 سال سابقه طراحی وب دارد.


ولفگانگ آمادئوس موتسارت: آهنگساز 6 ساله  

wolfgang-amadeus-mozartthe-six-year-old-composer.jpg

در سن 3 سالگی هارپسیکورد می نواخت و در 6 سالگی اولین قطعه خود را آهنگسازی کرد. سپس اولین سمفونی خود را در 8 سالگی و اولین اوپرایش را در 12 سالگی ساخت. استعدادهای این افسانه ای آهنگسازی، در بدو تولدش در سالزبورگ اتریش کشف شد و او در 5 سالگی در دانشگاه سالزبورگ، پیانو نوازی کرد و سال بعد هم در دربار پادشاهی در وین، هنرنمایی کرد. 

آمادئوس در زبان لاتین به معنای محبوب خداوند است. موتسارت در 35 سالگی فوت کرد، در حالی که 600 قطعه موسیقی از خو بر جای گذاشته بود.


پابلو پیکاسو: برترین هنرمند قرن 20  

pablo-picassothe-greatest-artist-of-the-20th-century.jpg

او در خردسالی مهارت هایش را پرورش داد و با حمایت پدرش آثار پیچیده ای تولید کرد. در 15 سالگی، اولین تابلوی خود با نام "اولین عشاء ربانی" را در بارسلونا به نمایش در آورد. 

سال بعد تابلوی "علم و صدقه" او برنده مدال طلای مالاگا شد و در نمایشگاه ملی هنرهای زیبا در مادرید از آن تقدیر شد. علاقه او به هنرهای مدرن سر انجام باعث گسست میان او و خانواده اش شد. در اوایل قرن 20، او جنبش کوبیسم را تأسیس کرد. تکنیک ها و سبک کاری او چندین بار در طول زندگی اش دستخوش تحول شد.


ویلیام همیلتون: چند زبانه ای در سن 5 سالگی  

william-rowan-hamiltonmultilingual-by-the-age-of-five.jpg

او که در دوبلین به دنیا آمد، در سنین پایین توانایی هایش را نشان داد و تا 5 سالگی به درجه استادی در زبان لاتین، یونانی و عبری رسید. در سن 13 سالگی نیز به همه نشان داد که با 13 زبان آشنایی دارد از جمله: سانسکریت، فارسی، ایتالیایی، عربی، سریانی و هندی. 

این ریاضی دان بزرگ، در سن 15 سالگی ایرادهایی را در کارهای ریاضی دان فرانسوی، پیر سیمون لاپلاس پیدا کرد. بزرگترین دستاورهای او شامل تئوری پویایی و کواترنیون ها، و متدی مورد استفاده در فضاهای سه بعدی بود. او در سال 1835 به رتبه شوالیه رسید.


ویلیام جیمز سیدیس: باهوش ترین انسانی که بر روی زمین زیسته (آی کیو تقریبی 250 تا 300)  

william-james-sidisthe-smartest-man-who-ever-lived.jpg

در 8 سالگی با توسعه یک جدول الگوریتم جدید بر مبنای عدد 12، استعداد ریاضی خود را نشان داد و یک سال بعد در دانشگاه هاروارد سخنرانی کرد. او در 11 سالگی با ثبت نام در این دانشگاه معتبر، جوان ترین ورودی این دانشگاه شد و 5 سال بعد هم به فارغ التحصیلی رسید. 

پس از پشت سر گذاشتن دوران رشد، سیدیس خواندن را یاد گرفت و به فاصله کوتاهی پس از آن، به 8 زبان مسلط شد و 4 تا از آثار اصلی اش را تا سن 7 سالگی نوشت. بعد از دوران عجیب نوجوانی، او به نوعی سوخت و افول کرد.

 
 
هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...
 
"رهگذر ميگذرد"
تشکرات از این پست
DR460N
دسترسی سریع به انجمن ها