0

هر روز مطالبی زیبا و جالب از تکنولوژی

AliFanoodi
AliFanoodi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 17248

پهلوان بازی سرفیس و عبور اتومبیل از روی آن
سه شنبه 23 آبان 1391  2:25 PM

اگر به خاطر داشته باشید، قبلا از ابتکار عمل آقای سینوفسکی برای تست استحکام و تبدیل سرفیس به اسکیت سخن گفتیم. اکنون اعضای یک فروم طرفداران مایکروسافت داستان جالب تری برای تعریف کردن دارند. داستان دوستی که سرفیسش را از زیر چرخ ماشین ها نجات داده است. بله تبلت ۷۰۰ دلاری بیچاره از درون کیف صاحبش سقوط کرده و مورد حمله بی امان ماشین ها قرار گرفته است. 

اما فکر می کنید چه اتفاقی برای این گجت مایکروسافتی افتاده است؟ در ادامه مطلب می توانید بقیه داستان و عکس های این سرفیس بینوا را بیابید. پس با نارنجی همراه باشید.

آنچه در زیر می بینید، عکس های سرفیس مورد نظر پس از نجات از زیر چرخ ماشین ها است:

2cwsh08-001-narenji-ir.jpg

orul48-003-narenji-ir.jpg

و صفحه نمایش این گجت سخت جان پس از تصادف:

2vce4ci-002-narenji-ir.jpg

بله، به نظر می رسد که سرفیس بسیار خوب ساخته شده است. صاحب سرفیس تصادفی داستان را این گونه تویت می کند:

دیروز یک ماشین با سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت از روی سرفیس من رد شد. و من اکنون با همان تبلت تویت می کنم! کیفیت ساخت خارق العاده و باورنکردنی!

پیش از این هم مایکروسافت در مراسم عرضه رسمی نسخه نهایی ویندوز 8 برای نشان دادن استحکام این محصول آن را از فاصله بیش از یک متری، روی زمین انداخت. عملی که تا کنون تقریبا در هیچ مراسم معرفی محصول زنده ای اتفاق نیفتاده است. به نظر می رسد استحکام و کیفیت ساخت این تبلت کاملا بی رقیب و وسوسه برانگیز باشد. هرچند که برخی صحبت ها درباره مشکلات ساختاری تاچ کاور آن شنیده می شود. نظر شما چیست؟

http://narenji.ir/5979-%D8%AA%D8%B3%D8%AA-%D8%B9%D8%A8%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A8%DB%8C%D9%84-%D8%B3%D8%B1%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D9%81%D8%AA

نارنجی

هی گنه کرديم و گفتيم خدا مي بخشد...
عذر آورديم و گفتيم خدا مي بخشد...
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کي...!!!
او رحيم است ولي ننگ و خيانت تا کی...!!!
بخششي هست ولي قهر و عذابي هم هست...
آي مردم به خدا روز حسابي هم هست...
زندگي در گذر است...
آدمي رهگذر است....
زندگي يک سفر است....
آدمي همسفر است...
آنچه مي ماند از او راه و رسم سفر است...

"رهگذر ميگذرد"
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها