پاسخ به:مراقبت از لباس
پنج شنبه 18 آبان 1391 3:21 PM
▪ آهارزدن پارچههای مختلف
ـ ازقبیل (تورووال، رومیزی، سفره، سرودست و یقههای تزئینی زنانه و بچگانه) با استفاده از نشاسته خام ـ برنج ـ صمغ و ژلاتین آنها را آهار میزنید.
▪ آهارزدن پارچههای رنگین
ـ با استفاده از آب صمغ
ـ طرز تهیه نشاسته پخته
ـ ۱۵ تا ۱۶ گرم نشاسته در هر لیتر آب به نسبت آهارزدن مصرف میشود.
▪ آهارزدن پارچههای ضخیم
ـ از مخلوط نشاسته و براکس،۸۰ گرم نشاسته را در یک لیتر آب سرد و ۲۰ گرم براکس را در آب نیمگرم و بهعلاوه ۴ گرم پارافین برای براقشدن آن استفاده میکنیم.
▪ آهارزدن پارچههای لطیف
ـ با استفاده از آب برنج
ـ آهارزدن پیشبند بچه یا تورهای رومیزی
ـ با استفاده از یک استکان نشاسته با کمی آب سرد
▪ آهاززدن متقال بالش
ـ یک قاشق غذا خوری نشاسته با دو لیترآب
ـ طرز استفاده از ژلاتین برای آهارزدن
ـ با استفاده از یک عدد ژلاتین با دو لیتر آب جوش
▪ آهارزدن پارچههای نخی
ـ با استفاده از نشاسته میتوان پارچههای نخی را آهارزد