0

به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید

adel_71
adel_71
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4296

پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)
جمعه 10 آذر 1391  9:03 PM

نقل قول onehamed 

- سلام به نظر شما اگر قرار باشد بین سایت های مذهبی - فرهنگی رتبه بندی از بین 1 تا 10 کنید به راسخون چه رتبه ای می دهید ؟ چرا؟

ج: من بین سایت های مذهبی فقط پنج شیش تا رو می شناسم: راسخون ، تبیان ، ذاکرین ، ولی عصر(عج) ، آوینی ، مهدویت. که تو این چندتا سایت فقط راسخون و تبیان حیطه کاریشون مثل هم هست و من بین این دو راسخون رو از جهت همکاری اعضا و تبیان رو بخاطر کیفیت مطالبش می پسندم!!!!

- به نظر شما چه بخشی در راسخون تقویت بشود بهتر است ؟

ج: من در مورد فروشگاه سایت خیلی انتقاد دارم که چند تاش رو اینجا می نویسم:

* بهتر بود در فروشگاه بیشتر اجناس کاربردی قرار داده می شد تا اجناسی مثل: ظرف غذای کودکانه ویا هلدر کلیپسی اتومبیل !!!

* بهتر است مسئولان عزیز راسخون هدف خود را از زدن فروشگاه اعلام کنند!!! که آیا هدف آنها پول در آوردن است و یا نوعی فروشگاه با طرحی جدید که افراد با فعالیت های مثبت در یه محیط کاملا فرهنگی به طور نمادین حسنه جمع آوری کرده و به خرید از بازارچه(فروشگاه) این شهر فرهنگی بپردازند!!!

* اگر محصولات فرهنگی فروشگاه اعم از نرم افزارهای فرهنگی اورجینال و بازی های ایرانی را به طور رایگان در اختیار بازدید کنندگان قرار دهید خیلی خوب می شد!!!

* برخی از فیلم ها و یا محصولات تولیدی فروشگاه راسخون مثل مجموعه سخنرانی های استاد حسن عباسی را بنده دریافت کرده ام اما کیفیت فیلم های آن بسیار بد بوده است در صورتی که می شد همان  فیلم ها را در دو DVD بیشتر ریخت ولی با کیفیت بسیار عالی!!!

* جلدی که برای لوح های فشرده فروشگاه در نظر گرفته اید فقط گنجایش یک حلقه را دارد در صورتی که شما تا چهار حلقه را در آن جای می دهید و این باعث آسیب محصول می شود!!!

* اگر می شود برای نسخه آینده فروشگاه امکان خرید محصول فقط بوسیله پول(بدون حسنه) را هم فراهم کنید!!!

* برای قیمت گذاری روی محصولات فروشگاه قائده ی معینی را مشخص کنید؛ مثلا: کاربر 80% هزینه را به صورت ریالی و 20% را با حسنه پرداخت کند.

*** انجمن های سایت هم یک مشکل بسیار بزرگ دارد که آن فقط با کار بیشتر مدیران تالار ها درست می شود و آن مشکل چیزی نیست غیر از بی نظمی بیش از حد تالار ها!!!!!

*** اگر برای مدیران تالار ها بصورت ماهانه و یا چند ماه یکبار مبلغی هرچند کم پرداخت میشد خیلی خوب بود!!!

*** راسخون می تواند برای تامین بخشی از بودجه خود تبلیغات بپذیرد!!!!!!!!

- روش های جدیدی برای کسب امتباز را ارائه دهید .

ج: یک روش که الان به نظرم می رسد: دادن امتیاز به ایجاد کننده پست(یا تایپیک) به ازای هر تشکری که از مطلب او می شود!!! که به نظر بنده این کار می تواند تا حد زیادی بر توجه به ظاهر و کیفیت پستها و تایپیک ها توسط ایجاد کنندگان آنها بیافزاید!!!

- نقاط قوت و ضعف سایت را بشمارید.

ج: نقاط قوت:

* ایجاد مسابقات روزانه و مناسبتی با جوایز خوب

* بخش پیامک راسخون رو می پسندم!!!

* کتابخانه خوبی دارد!!!

نقاط ضعف:

* فروشگاه می تواند بهتر شود!!!

* انجمن ها می توانند با نظم تر شوند!!!

* کلیپ های موجود در چند رسانه ای می توانند با کیفیت تر شوند!!!

- توقع شما بعنوان یک کاربر از سایت راسخون چیست؟

ج: راسخون هر روز بهتر از دیروز بشود!!!!

- نظر شما در رابطه با راه اندازی مسایقه هفتگی با جوایز بیشتر چیست ؟

ج: نظر من مثبت است به شرطها و شروطها !!!!!

* یک متن ، کتاب و یا چیزی شبیه به اون رو در اختیار کاربران قرار بدهید(به عنوان منبع) تا آنها با خواندن آن به سئوالات جواب بدهند!!!

* جوایز واقعا از لحاظ کیفی و کمی زیاد شوند!!!

* این سیستم رو تغییر بدید!!! (مسئلةُ: ای که گفتی یعنی چه؟)

یعنی این که اینطور نباشد که کاربر سئوال را بخواند و در منبع بگردد و جواب را به طور کاملا قهرمانانه انتخاب کند!!! یه سیستمی طراحی کنید که وقتی کاربر وارد به محیط مسابقه میشود یک kan you speek english?) time)  مشخصی برای پاسخدهی به سئوالات داشته باشد و علاوه بر آن کاربر بعدی که خواست بیاید و به سئوالات پاسخ بدهد آن سئوالات سئوالات قبلی نباشند(چند نوع سئوال طرح شده باشد!!!) این طوری شما هم زورتان نمی آید (!!!) و در دل خود نمی گویید که فلان فلان شده ها میروند و در "ایکی ثانیه" در اینترنت سرچی می کنند و دکمه ای فشار می دهند بعد توقع دارند ما مدال طلا گردنشان بیاندازیم!!!

- از اسم وبسایت راسخون چه برداشتی دارید ؟

ج: یه اسم قرآنیه!!!

*** ارزش انسان به تعداد خدمتکاران او نیست، بلکه به تعداد کسانی است که او به آنها خدمت می کند. ***

E-Mail: eBook.rasekhoon@Gmail.com

وبلاگ من

وبلاگ پارسی بوک

تشکرات از این پست
nargese_montazer nikbakht88 siasport23
دسترسی سریع به انجمن ها