پاسخ به:به راسخون امتیاز دهید و آنرا متمایز با سایر سایتها سازید (تاپیک ویژه ویژه)
پنج شنبه 18 آبان 1391 7:30 PM
سلام
اگه نخوام تعصبی برخورد کنم؛ واقعا دوست دارم رتبه ی 1 به اون بدم
برای افزایش تقویت هم در کل میشه گفت انجمن ، چون کاربران بیشترین فعالیت رو در انجمن ها دارند و بهترین راه کسب امتیاز و حسنه انجمنه و همچنین تنها جایی هستش که راسخونی ها میتونن کنار هم باشن
روش جدید برای کسب امتیازم چیزی در ذهن ندارم ؛ اما فکر میکنم که بهتره امتیاز نظر دهی به مقالات ؛ اخبار و ...... رو افزایش بدن که کاربرا رغبت بیشتری برای خوندن و همچنین نظردهی داشته باشن؛ چون کامنت های بیشتر حس خوبی به مخاطب القا میکنه ؛البته نه هرنوع نظری
انجمن راسخون قویترین انجمنه البته از نظر من و بیشتر هم به این دلیل که کاربر این اجازه رو نداره که هرنوع پست کوتاه و بدون محتوایی بذاره
نقطه ی ضعف هم اینکه برای مناسبت های مختلف برنامه ی ویژه ای وجود ندارد ؛ البته هرزگاهی این کوتاهی پیش میاد
توقعی از راسخون ندارم ؛ همین که مارو قابل دونسته یه دنیا ارزش داره
اما یه چیزی من فکر میکنم که مسئولین سایت در صورتی که فرصتش پیش اومد با کاربرا ؛ حتی برای یکبار تماس حاصل پیدا کنند ؛ چون در قسمت های مختلف و در تاپیک های مختلف مشاهده شده که کاربرای عزیز از این موضوع به شدت خوشحال شدند و اینکار باعث ترغیب و افزایش فعالیتشون شده
مسابقه هم که هرچقدر بیشتر بشه ؛ دغدغه برای شرکت در مسابقه و کسب جایزه افزایش پیدا میکنه و باعث حضور و فعالیت بیشتر کاربران میشه و محیط رو از یکنواختی در میاره
راسخون _ رمز اطلاعات ؛ سرور ؛ خرسندی و نشاط
در آخر هم نه خسته به خودم ؛ سوالات سخت و زیاد بود و نیاز به فکر کردن داشت که فکر منم تا اینجا قد داد
با سپاس فراوان