0

پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران

 
Nassersulduz
Nassersulduz
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1390 
تعداد پست ها : 2878
محل سکونت : آذربایجان غربی

ارزيابي تطبيقي توليدات علمي حوزه علوم و فناوري مواد غذايي ايران با كشورهاي ايرلند،‌ تركيه، مصر، آرژا
یک شنبه 14 آبان 1391  6:45 PM

2 : پژوهشهاي علوم و صنايع غذايي ايران بهار 1390; 7(1):1-8.
 
ارزيابي تطبيقي توليدات علمي حوزه علوم و فناوري مواد غذايي ايران با كشورهاي ايرلند،‌ تركيه، مصر، آرژانتين و مالزي‌ در پايگاه اطلاعاتي Web of Science طي سال هاي 1990-2010
 
شكرچي زاده هاجر,دهقانپور نفيسه*,سلطاني زاده نفيسه,كديور مهدي
 
* دفتر علم سنجي، معاونت پژوهشي، دانشگاه صنعتي اصفهان
 
 

در پژوهش حاضر هدف نويسندگان، ارزيابي تطبيقي توليدات علمي حوزه فناوري مواد غذايي ايران با پنج کشور ايرلند، ترکيه، مصر، آرژانتين و مالزي طي سال هاي 1990-2010 در پايگاه اطلاعاتي Web of Science است. آمارها نشان مي دهد که از نظر تعداد توليدات علمي نمايه شده در اين پايگاه کشور ايرلند مقام اول را دارد و کشورهاي آرژانتين و تركيه در رتبه هاي دوم و سوم قرار دارند. از نظر نوع مدارک، مقالات در هر شش کشور بيشترين سهم توليدات علمي را به خود اختصاص داده اند. بررسي تعداد استنادهاي دريافتي توليدات علمي اين کشورها نشان مي دهد كشورهاي ايرلند و آرژانتين از نظر تعداد کل استنادهاي دريافتي در رتبه هاي اول و دوم قرار دارند، ولي با کسر خود استنادي ها، مصر و مالزي در رتبه هاي اول و دوم قرار مي گيرند. از نظر همكاري با ساير كشورها، آمريكا بيشترين مشاركت را در تدوين توليدات علمي داشته است،‌ به طوري كه در هر شش كشور، آمريكا در رتبه اول يا دوم همكاري قرار گرفته است. با بررسي حوزه هاي موضوعي توليدات علمي كشورها مشخص شد كه شيمي كاربردي در بين همه كشورهاي مورد بررسي بيشترين همكاري را با حوزه فناوري مواد غذايي داشته است.

 
كليد واژه: توليدات علمي، علوم و فناوري مواد غذايي، ‌پايگاه اطلاعاتي (Web of Science (WOS، ايران، ايرلند، تركيه، مصر، آرژانتين، مالزي
 
 

 نسخه قابل چاپ

أَلْعِلْمُ ثَلاثَةٌ: أَلْفِقْهُ لِلاَْدْیانِ، وَ الطِّبُّ لِلاَْبْدانِ،وَ النَّحْوُ لِلِّسانِ. .

 

دانش سه قسم است: فقه براى دین، و پزشکى براى تن، و نحو براى زبان.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها