0

hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!

hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!
دوشنبه 15 آبان 1391  12:11 PM

پاسخ جناب آقای farshon 

سلام علیکم

حضرتعالی در قبال زبان فلسفی بنده لطف دارید و باید اذهان کنم شما یک فیلسوف هستید زیرا آغاز فلسفه با تحیر شدید همراه است .

1- سوال حضرتعالی را در مقطح فوق لیسانس در فلسفه مشاء به تفضیل بررسی می کنند اما بنده جواب مکتب ملاصدرا را می دهم امیدوارم قانع کننده باشد . در نزد صدرالمتالهین ارواح و ابدان چیز جدایی از هم نیستند یعنی ارواح بعد از تطورات و تفعلات حول همین بدن عنصر رشد کرده و از حیات نباتی و جمادی و حیوانی عبور کرده و به سر حد تجرد می رسد .ملاصدرا شواهدی از قرآن در اسفار اربعه اقامه می کند امیدوارم متن آیه را دقت کنید : 

ثُمَّ خَلَقْنَا النُّطْفَةَ عَلَقَةً فَخَلَقْنَا الْعَلَقَةَ مُضْغَةً فَخَلَقْنَا الْمُضْغَةَ عِظَامًا فَكَسَوْنَا الْعِظَامَ لَحْمًا ثُمَّ أَنشَأْنَاهُ خَلْقًا آخَرَ فَتَبَارَكَ اللَّهُ أَحْسَنُ الْخَالِقِينَ  نگاه نطفه را به صورت علقه درآورديم پس آن علقه را [به صورت] مضغه گردانيديم و آنگاه مضغه را استخوانهايى ساختيم بعد استخوانها را با گوشتى پوشانيديم آنگاه [جنين را در] آفرينشى ديگر پديد آورديم آفرين باد بر خدا كه بهترين آفرينندگان است (14 مومنون)

همانطور که ملاحظه کردید خداوند فرمود همین نطفه و علقه و مضغه را یک چیز دیگر کردم یعنی برا اساس حرکت جوهری ملاصدرا جوهر اشیا هم الیوم در حال تغییر است . در قسمت دوم سوال شما باید عرض کنم مشکلی ایجاد نمی شود زیرا وقتی روح به مرحله تام تجرد خودش می رسد با اراده کار می کند و بدن تحت سلطه اوست شما تا اراده کنید دست تان در اختیار اوامر حضرتعالی می باشد .در روایات هم داریم که

(بسم الله الرحمن رحیم من العبد به منزله کن من مولا) .........

2-  این نظر گروه ایی قبل انقلاب بود به نام انجمن (حجتیه ) این گروه از روایات دال براینکه وجود مبارک حضرت وقتی ظهور می کند که زمین را ظلم و جور فراگرفته باشد استنباط کردند که ما باید ظلم و جور را رواج دهیم تا تعجیلی در ظهور شکل بگیرد . این استدلال ضعیف آنها و عوام فریبی آنها سبب شکل گیری انحراف شدیدی در جامعه شد ، آنها خلط وظیفه شخصی و روح حاکم در جامعه انجام داده اند الیوم در کل هندسه هستی وجود الشیطان ضروری است اما ضرورتی ندارد که این موجود ابلیس باشد اما او با اختیار خود به شقاوت گروید در رابطه با ظهور حضرت فرموده اند ظلم فرا گرفته می شود لکن نفرموده اند شما این ظلم را  رواج بدهید امام خمینی ره بسیار موضع شدیدی در مقابل این موضع گرفته اند زیرا ایشان علاوه بر فقاهت بر کرسی فلسفه صدرایی و تکلمی جهان اسلام سایه ایی بس سنگین افگنده بودند ذات اقدس درجاتش را افزون کند . 

3- با توجه به تخصصی بودن سایت راسخون نه تنها بنده بلکه جمیع متخصصین علوم تجریدی و غیر تجریدی می توانند ازپتانسیل این سایت استفاده کنند .

4- سعی کردم پست هایی که با جان انسان ها سرو کار دارد را ویژه کنم البته متاسفانه به دلیل مشغله های فراوان مدیون حقیقت کلمه ویژه در عالم مثل هستم smiley 

5- فانی در صادر اول بودن  زیرا ما متناهی هستیم وقتی متناهی اراده اش در اراده لایتناهی فانی شود اراده آن فرد متناهی هم لایتناهی می شود . و کاری را در جهان خلقت می توانید بکنید که مسیحا میکرد .

(اشاره به حدیث قرب نوافل و ادله عقلی )

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

تشکرات از این پست
farshon siasport23 iman_karbala qolameali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها