0

hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!

 
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 1682
محل سکونت : خراسان رضوی

پاسخ به:hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!
دوشنبه 15 آبان 1391  12:48 AM

پاسخ به سوالات جناب qodrat

1- مى توان فلسفه را ـ كه «حكمت» نيز ناميده مى شود ـ همان «معرفت» و شناخت بشرى از هستيها دانست، و تقريباً در تمام تعريفهايى كه از فلسفه يا حكمت شده است عنصر «علم به اعيان موجودات» يا «معرفت به موجود» آمده است اما از آنجایی که فرمودید نظر شخصیم را هم بیان کنم و ساده تر بنویسم در تبیین این مطلب باید عرض کنم در منطق بحث بر سر این است که آیا از موجودات پیرامونمان میتوانیم تعریف به حد تمام داشته باشیم یعنی تعریفی داشته باشیم که ذات شی را به ما بنمایاند فلسفه علم بود و نبود و هستی شناسی است اما حکمت علاوه بر استدلال شاید از یک امتیاز برتری هم سود ببرد آن هم درک کیفیت موجودات عالم است آن چیزی که رسول خدا به آن اشاره دارد (اللهم ارنا الحقايق كما هي ) پروردگار من حقایق عالم را همانطور که هستند به من بنمایان این شکل تقاضا رسول خدا نشان دهنده نوعی شهود قلبی از کیفیت اشیاء عالم است که ما آن را حکمت نیز می توانیم بنامیم البته حکیم هم بعد از درک حقایق موجودات ناچار است آنها را برای مابقی به شکل استدلالی و فلسفی ترسیم کند به عقیده بنده فلسفه و حکمت لازم و ملزوم هم می باشند .البته بحث ها راجع به این دو اصطلاح بسیار فراوان است دلیلش هم این است واژه حکمت واژه قرانی است و فلسفه واژه یونانی به معنی دوستدار دانایی می باشد حال این حکمت همان فلسفه است یا وجوع تمایز ویژه ایی دارند از حوصله این گفت و گوی دوستانه خارج است .

2- برای یک مدیریت موفق ابزارهای متنوعی ضرورت دارد یک مدیر زمانی می تواند استعداد بالقوه خودش را شکوفا کند که سخت افزارهای مورد استفاده ایی بصورت پیش فرض داشته باشد آیا انجمن های راسخون ان پتانسیل را دارد یا نه بحث ویژه می طلبد فی الجمله نظرم آن است که تغییر و تبدل ماهیت انجمن ها امر ضروری است و انشاء الله در گفتگوی مدیران به شرط حیات و فراغ بال عرض خواهم کرد.

3- اولا دوست گرامی من چند نکته را قبل از پاسخ به این پرسش عرض کنم 1- فلسفه نه غربی است و نه شرقی اندیشه با علومی چون جغرافیا و تاریخ تفاوت های ویژه ایی دارد اما اگر منظور از غرب تفکر غربی است باز هم این اشکال وارد است چون ارسطو و افلاطون هم غربی بوده اند اما بزرگان از آنان تعبیر به فلاسفه اللهی می کنند . به عقیده بنده تنها علمی که مرز بندی ندارد زیرا اندیشه است و اندیشه و تفکر و خرد و عقل غربی و شرق ندارد فلسفه است . چندین فیلسوف به دلیل ویژگی هایی ذکر خواهم کرد مورد توجه ویژه بنده هستند . افلاطون : معروف است که متفکرین می گویند هنوز که هنوز است ریشه تمام مباحث فلسفه به او بر میگردد زیرا او فلسفه را به آسمان برد . ارسطو : بر خلاف استاد خودش افلاطون فلسفه را در زمین بنا کرد و کاخ عمودی استاد خودش را افقی در زمین نهاد. دیوید هیوم به دلیل تجربه گرایی اش، غزالی به دلیل جسارتش و مرحوم ملاصدرا به دلیل دقتش ،همیشه مورد توجه بنده بوده اند .

4- مهم ترین ضعف انجمن ها تکیه بیش از حد و مرز بر روی مفاهیم نوشتاری است و وقتی انجمنی تک بعدی شد و به جنبه های صوتی و رسانه ایی و قالب های گرافیگی توجه ایی نداشت یقینا بازده علمی آن کم خواهد بود البته انجمن ها حداقل بخش نوشتاریش رشد قابل توجه ایی داشته است و انشاء الله به مرور تکمیل خواهد شد .

5- مهمتریین نقطه قوت راسخون شما بزرگوارنی هستید که در خلوت و جلوت مدد کاران این سایت هستید . وقتی انسان ها از مجموعه ایی حمایت می کنند ناخودآگاه ذهن انسان بسوی سرزمین نینوا میرود کاش سفیر مولایمان مسلم ابن عقیل در کوفه  تنها نمی ماند..........

علی لعنه الله علی القوم الطالمین

مدیر تالار مهدویت

 مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

  

 

تشکرات از این پست
qodrat ravabet_rasekhoon qolameali javid1000 siasport23 iman_karbala sajjadfarhadi
دسترسی سریع به انجمن ها