0

hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!

hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

پاسخ به:hoosianp2011 روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 14 آبان 1391  6:56 PM

پاسخ به سوالات جناب mehdi0014

سلام علیکم

1- اگر به خودم باشد اینگونه پاسخ میدهم سفر داخلی : سفر در نفس و مراتب هستی سفر خارجی : سفر به یونان به دلیل وجود معلم اول و انصار او

2- در دانشگاه ها و حوزه های علمیه بزرگانی وجود دارند که راسخون به وسیله انصارش باید به سراغ آنها برود و با آنها به گفتگو بپردازد در همین دانشگاه یا حوزه علمیه کنونی بزرگانی هستند که دسترسی به آنها مقدور است پیشنهاد بنده برای مسئولین راسخون این است که از بدنه مردمی خودش استفاده کند و با بزرگان در ارتباط باشد هم اکنون بزرگانی از فلسفه و حکمت و عرفان اسلامی در دسترس بنده و بسیاری از دوستان هستند که مصاحبه با آنها سبب فخر راسخون خواهد بود .

3-  در رابطه با گفتگو اعم از هسته ایی و غیر آن منطق قرآنی را می پسندم :

(فبشر العبادی الذین یستمعون القول فیتبعون احسنه )

رسول من بشارت بده به افرادی که به سخن گوش فرامى‏دهند و بهترين آن را پيروى مى‏كنند . در رابطه با هسته ایی هم اعتقادم این است که خدای ما مسلمانان شخص وار است خدای شخص وار غیور است محال است خدای غیرتمند ملتی را که با خون و مال و جانشان برای اعاده دین و پیام او قیام کرده اند یاری نکند . غم می خورید دوستان من عالم حساب و کتابی دارد.

(و من اصدق من الله قیلا ) ذات اقدس اله حافظ جان و ناموس همه مسلمان هاست و در مقابل با نظام طاغوتی هیچ خوفی به دل راه ندهید راسخونی ها ، زیرا شما مردان راسخی هستید.

4- بهترین صفت انسانی : تسلیم حق و حقیقت شدن در تمام زمانها و مکانها    

بدترین  صفت انسانی هم نداریم زیرا تا زمانی که مقام انسانیت ، انسان را همراهی می کند صفت ذاتی دال بر رذایل او نداریم مگر آن که از مقام انسانیت عدول کند که در واقع دگر از هر موجودی و حیوانی پست تر خواهد شد . انسان حیوان ناطقی است اما این نطق به معنای سخن گفتن نیست بلکه به معنای تعقل و اندشه است اگر این حیوان که دارای قوه عقل است ، از عقل بهره نبرد هیچ تفاوتی با چهار پایان دیگر نخواهد داشت . چه زیبا فرمود شارع مقدس 

اولئک کالانعام بل هم اضل )  آنان از چهارپایان هم بد تر هستند .

5- راسخون : یار همیشه همراه زیبنده آن است .

روابط عمومی : متکلمانی قهار که  بی توجه به فلسفه ویتگنشتاین به سلاح عمومی یعنی زبان متوسل می شوند .

فروشگاه : دلخوشی زود گذر

حسنه و کاربر طلایی : دلخوشی دیر گذر

جناب خواجه : مرد تمام ادوار راسخون

جناب نجار : واجب الوجود حفظش کند

جناب مهدی 004 : مرد پرکار و کم ادعا

السلام علی من التبع الهدی

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

تشکرات از این پست
mehdi0014 labeik_ya_khameneei javid1000 siasport23 ravabet_rasekhoon qolameali iman_karbala sajjadfarhadi
دسترسی سریع به انجمن ها