پاسخ به: گفتگو : راه های برون رفت از بحران ازدواج(تاپیک ویژه ویژه)
سه شنبه 16 آبان 1391 3:34 PM
دختر خانم های عزیز فقط خواهش میکنم با خوندن این مطلب چیزی رو به خودتون نگیرید. فقط در این وبلاگ به شکلی بی طرفانه واقعیت ها رو بیان می کنیم. قصد کوبیدن دخترها رو در این مطلب نداریم. سعی کنید به دور از تعصب و واقع بینانه نظر بدید!
عواقب دانشگاه رفتن دخترها ببینید چقدر وخیم شده که حتی یک پسربچه 9 ساله هم اون رو درک می کنه. از فساد و اغفال شدن گرفته تا زیر بار مسئولیت نرفتن دختر ها در زندگی آینده و بی وفایی اونها. شیوع طلاق و فساد و پیدا کردن رفتارهای مردانه و توقع کار کردن در بیرون و فرار از خانه داری و شوهر داری رو هم که دیگه واویلا.
فراموش نکنید طبق آمار 90 درصد طلاق ها به درخواست زن صورت میگیره و در 10 درصد دیگر هم زن در اون نقش داره و از هر 100 طلاقی که صورت میگیره 85 مورد اون زنها تحصیلکرده هستند!!!
از عوارض دیگر دانشگاه رفتن دختران و اشغال شدن 70 درصد دانشگاه ها توسط دانشجویان دختر این است که اکثر موقعیت های شغلی نیز توسط آنها اشغال می شود. پسری که به سربازی می ورد تا برگردد با این بحران بیکاری همین 70 درصد دختران اکثر موقعیت های شغلی را اشغال می کنند. بحران بیکاری و خصوصی سازی که سبب کاهش اشتغال شده به انضمام دریافت حقوق کمتر و خدمات بیشتر(قضاوت با شما) از طرف خانم ها ضمن بالا بردن توقع کارفرمایان سبب کاهش میزان دست مزد ها نیز می شود. حالا این خانم طبق قوانین و شرع مسئول تامین مخارج خانواده نیست و بنابراین به حقوق کم بسنده می کند ولی آقا یا باید قید اشتغال را بزند و یا در صورت کار دستمزد کم بگیرد.
همین بهانه می شود برای خیلی از زنها برای اینکه برای کمک به مخارج زندگی باید من هم کار کنم. اما این تنها وسیله ایست برای بیرون رفتن از خانه و فرار از شوهر داری و بچه داری و استقلال از مرد.
ضمن افزایش بیکاری برای مردان و کاهش دست مزد ها ، سبب کاهش توان مردان در اداره زندگی و کم ارزش شدن مرد در نتیجه این عوامل ، سبب کاهش ازدواج و افزایش طلاق و فساد اخلاقی نیز می گردد.