نقل قول sahar22
سلام
مي خواستم بدونم كه رشته ي شناور چيه؟تاجايي كه من مي دونم رشته هاي ميان رشته اي را رشته ي شناور گويند اما من شك دارم كه بشه با رشته اي بي ارتباط مثلا با علوم انساني(حالا با هر گرايشي) رشته ي شناور مثلا علوم كامپيوتر را انتخاب كرد.يعني ميشه همچين كاري كرد؟ البته يه سوال ديگرهم دارم و اون اينكه براي رشته هاي شناور بايد يه كنكور دگه داد؟؟؟اميدوار كه همين امشب پاسخ سوالاتم رو بگيرم.
از عجله ام و تكرار بي اندازه ي عبارت(رشته ي شناور)...هستم
دوست عزیز و گرامی !
سلام . از اینکه گروه مشاوره ی راسخون را انتخاب نمودید سپاسگزاریم.
سوال مطرح شده توسط شما پاسخگویی شد.
متن سوال شما: مي خواستم بدونم كه رشته ي شناور چيه؟تاجايي كه من مي دونم رشته هاي ميان رشته اي را رشته ي شناور گويند اما من شك دارم كه بشه با رشته اي بي ارتباط مثلا با علوم انساني(حالا با هر گرايشي) رشته ي شناور مثلا علوم كامپيوتر را انتخاب كرد.يعني ميشه همچين كاري كرد؟ البته يه سوال ديگرهم دارم و اون اينكه براي رشته هاي شناور بايد يه كنكور دگه داد؟ با تشکر
پاسخ راسخون: با سلام به شما کاربرگرامی همانطور که شما نیز ذکر کردید رشته های شناور یا ستاره دار معمولا رشته های بین رشته ای هستند.که میتوان یکی از این رشته ها را در کنار رشته اصلی دیگری برای آزمون انتخاب کرد.و توجه نمایید که برای شرکت در دو رشته حتما یکی باید اصلی و دیگری شناور باشد.حدودا 64 رشته شناور در دفترچه درج شده که بنا به علاقه خود میتوانید آنرا انتخاب نمایید.و اجباری در مرتبط بودن رشته ها نیست. کلیه فارغ التحصیلان دوره های کارشناسی مورد تایید (بدون توجه به نوع مدرک تحصیلی) میتوانند در آزمون ورودی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته داخل در رشته های امتحانی علوم انسانی،علوم پایه،فنی و مهندسی،کشاورزی،هنر، دامپزشکی(بجز کد رشته های امتحانی که شرط عنوان مدرک تحصیلی مشخص،در آن اعمال و در جدول رشته های امتحانی درج گردیده)ثبت نام و شرکت نمایند. بله .آزمون رشته های شناور روزی برگزار میشود که متداخل با هیچ یک از رشته های اصلی نیست.و در روزی جدا از آزمون رشته های اصلی است. یعنی اگر شما هم برای رشته ی اصلی و هم برای رشته ی شناور ثبت نام نمودید دو روز متفاوت در کنکور شرکت میکنید. موفق باشید.