0

صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:صندوق انتقادات و پیشنهادات تالار وبلاگ نویسی
پنج شنبه 26 تیر 1393  10:39 PM

نقل قول amirhossein1392

نقل قول hossein201273

نقل قول amirhossein1392

سلام. آیا در وبلاگ هایی مانند نجوم که در مورد موضوع خاصی فعالیت می کنند تبادل لینک با وبلاگ های نامرتبط با موضوع تأثیری منفی در برگزیده شده در مسابقات وبلاگ نویسی دارد؟ ممنون

با سلام

اگر در قوانین وشرایط داوری آن مسابقه ذکر شده باشد می تواند تاثیر منفی در حین داوری داشته باشد .پیشنهاد می کنم قوانین داوری را مطالعه کنید

باسلام مجدد. آخه وبلاگ های نجوم کم هستند. با این وجود لینک کردن وبلاگ های غیر مرتبط عاقلانه است؟ لینک کردن وبسایت ها با لینک کردن وبلاگ ها چقدر فرق داره؟ ممنون

ما در وبلاگ ها معمولا یک لینکستان داریم ویه لینکدونی :اصولا از لینکستان برای سایت ها ولیندکدونی برای وبلاگ ها استفاده می کنند،می تونید چند وبلاگ مرتبط با نجوم در فضای مجازی را لینک وهمچنین سایت ناسای آمریکا ،سایت هوافضای ایران وچند خبرگزاری مهم را لینک کنید ،همچین هم واجب نیست که حتما چندها لینک داشته باشید :همین که حدواد 5لینک انجام دهید کافیه ضمن اینکه از این به بعد فقط سوالات خود را در تاپیک اتاق ماوره تخصصی تالار بپرسید تاپیک آن در قسمت ویژه تالار موجو هست

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها