پاسخ به:aliasghar313 روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 7 آبان 1391 7:06 PM
به نام خدا
با سلام و احترام حضور مدیر گرامی و مهمان عزیز صندلی داغ
از اینکه یک یک کاربر راسخونی در سن نوجوانی مدیر شده باعث افتخار سایر مدیران و کاربران راسخون است .
امیدوارم همیشه شاهد فعالیت شما در سایت راسخون و انجمن ها باشیم و همسفر ما در تالار همسفران شوید .
واما چند سوال :
1- زادگاهتون را به اختصار توصیف کنید ؟
2- به چه مناطقی از ایران سفر کرده اید ؟ کجا را بیشتر دوست داشتید و اگه خاطره ای هم دارید بگید ؟
3- به جایی که سفر میکنید چه موضوع یا آثاری شما را بیشتر جذب میکنه ؟ طبیعت ، آثار فرهنگی و تاریخی و ....
4- نظرتون در باره : تالار همسفران
با تشکر و با آرزوی موفقیت شما از درگاه خداوند متعال
با سلام و تشکر خدمت داداش گلم
1.شهری سرشار از طراوت و زیبایی ! مناطقی داره که آدم فکر میکنه یه قسمت از بهشته! مثل سردشت و شهیون ! انشاالله اگه گذرتون به خوزستان افتاد به دزفول هم بیاید که پشیمون نمیشید و اما نظر شخصی بنده اینه که من عااااااااشق رود خونمون هستم ! یه پارک ساحلی داریم که بهش میگیم علی کله ! تابستونا همش میرم و شنا میکنم! کلا عشق شنا دارم
2.به تقریبا همه جای ایران سفر کردم ! از همه بیشتر مشهد رو دوست دارم! و اینکه یک خاطره: همین تابستون که گذشت با جلسه قرآن رفتیم مشهد ! من و یکی از بچه ها صبح زود که رفتیم حرم برا نماز برا برگشت بابقیه نرفتیم خونه(آخه به نظر من تو اردو نباید خواب باشه) خلاصه یه فکری زد به سرمون باهم دوتایی به یه روش مرموزانه یه پولی جور کردیم ! رفتیم ساندویچی ! خب خلاصه منتظر موندیم تا ساندویچا رو بگیره برامون ! حالا نگو یکی از بچه ها داره فیلم میگیره! خب اونم رفته فیلمو نشون بچه ها داده! تقریبا 10 دقیقه نگذشته بود که تو ساندویچی بودیم تقریبا 20 نفر از بچه ها مثل یه لشکر کاماندو ریختن تو ساندویچی و دیگه بالاخره همه یه سهمی بردن! بعدش طرف صاحب مغازه جا خورد! عصبانی شد پرتمون کرد هممون رو بیرون !
3.به جایی که سفر میکنم بیشتر به جنبه های مذهبی و طبیعت توجه دارم
4.تالار همسفران انصافا یکی از تالار های فعال و خوب راسخون هست که من خودم هم ازش استفاده میکنم و در بعضی مسائل کمک کرده! و اینکه یک مدیر مهربون و فعال مثل شما داره
موفق باشید
یازهرا!