0

aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:aliasghar313 روی صندلی داغ!!!
شنبه 6 آبان 1391  9:37 PM

نقل قول mehdi0014

با سلام خدمت مدیر جوان راسخونی

1- اگر همین الان بهتون بگن کجا دوست داری سفر کنی چی میگی؟ هم سفر داخلی را بگو هم خارجی را

2-اگر بهتون بگن یک پیشنهادی بدهید تا در راسخون اجراییش کنیم چه پیشنهادی میدی؟

3-نظر شما راجع به انرژی هسته ای و مذاکرات طرفین گفتگو چیست؟

4-بهترین و بدترین صفات انسانها از نظر شما چیست؟

5-نظر خود را در یک کلمه با دیدن این کلمه ها بفرمایید.(راسخون، روابط عمومی، فروشگاه، جناب خواجه، جناب نجاران، mehdi0014، حسنه و کاربر طلایی)

با سلام خدمت دوست خوبم در واقع داداشی خوبم

1.در مورد سفر خارجی یه برنامه کودک از راسخون گرفته بودم Rio رفتم تو جو جزیرش البته دوست ندارم برم کلی گفتم ولی دوست دارم برم پیش کعبه نماز بخونم !!! و اما در مورد داخلی سفر به امام رضا (ع)

2.این که یه سفر بزارن تو تعطیلات و از مدیرا دعوت کنن که بیان ! اون وقت همگی با هم بریم مشهد ! و یا اینکه انجمن رو به یک تالار گفتگو تبدیل کنن!(از روی تجربه)

3.انرژی هسته ای ! حق مسلم ماست... به نظر من بعضی ها فقط حرف های الکی میزنن! انشاالله که بتونیم بهترین استفاده رو ببریم 

4.بهترین صفت به نظر من اینه که به دیگران به اندازه محبت بورزی ! خصوصا با دوستات ! و بد ترین هم اینه که اگر دوستی داری و اون دوستت یه دوست دیگه داره کاری نکنه که تو دلخور بشی ازش(حرف دل)

و بد ترین صفت به نظر من تو دنیا اینه که با بعضی دوستات تا 2 شب چت میکنی بعدش که بعد نیم ساعت ولش میکنی بره بخوابه بعدش میگی : شبت نگین دار عزیزم,شب بخیر,بای ! یه دفه صفحه مینوسته he is  offline یعنی یه ارزش بای گفتن نداریم

5.راسخون: سایتی سرشار از طراوات (روی خشبو کننده)

روابط عمومی: حلال راسخون

فروشگاه: چیز مفتی

جناب خواجه: سیتی سنتر راسخون

جناب نجاران: کسی که من خیلی دوستشون دارم

mehdi0014:یکی از کاربرایی که روم نمیشه بهشون نزدیکی کنم و گرم بگیرم

حسنه: کار نیکو در راسخون

کاربر طلایی: در تلاشم بهش برسم

موفق باشید

یازهرا!

تشکرات از این پست
mehdi0014 nargese_montazer khastan_tavanestan_ast reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها