0

aliasghar313 روی صندلی داغ!!!

aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

پاسخ به:aliasghar313 روی صندلی داغ!!!
شنبه 6 آبان 1391  5:05 PM

نقل قول qolameali

سلام بر دوستان گرامی

میهمان این هفته صندلی داغ مدیر تالار نوجوان جناب " aliasghar313 " می باشد. ضمن خوش آمد به میهمان گرامی برنامه صندلی داغ از شما دوستان ارجمند هم می خواهیم که با سؤالات داغ خود صندلی داغمان را داغ تر کنید تا در پایان برنامه به عنوان کاربری که داغ ترین سؤالات را از میهمان پرسیده است انتخاب شوید.

و اما سؤالات :

1. خودتون رو برای دوستان معرفی بفرمایید؟

2. چقدر وقت هست که مدیر تالار نوجوان هستید؟

3. چگونه به مدیریت تالار مذکور انتخاب شدید؟

4. پیشنهاد یا انتقادتون برای پیشرفت برنامه صندلی داغ چیه؟

5. از خوزستان چه خبر؟

با سلام خدمت دوستان بسیار عزیزم

فکرشو نمیکردم این هفته روی صندلی داغ باشم ! از این بابت بسیار بسیار خوشحالم!

1.من علی اصغر خرم فر هستم ! 14 ساله از دزفول!! مدیر انجمن یاوران ولایت : www.yvf.ir و مدیر وب سایت گیمخور:  www.gamekhor.comsmiley

2.حدود 2 ماه و 28 روز و نصفی!

3.من خیلی دوست داشتم یه تالاری هم برای نوجوونا باشه برا همین هی به آقای نجاران میگفتم که یه تالار اینطوری بزنه ! آخرش هم یه صبح ماه رمضون ساعت 10 و 37 دقیقه زنگ زده بودم راسخون که آقای نجاران گفت مدیریت رو بدم ! من هم که از خدا خواسته اول کمی ناز کردم بعدش با جون و دل گفتم باشه!

4.برنامه صندلی داغ رو خفن تر کنیم! یه میتونیم یه اسکریپت بنویسیم براش که دوستان سوالاتشون رو راحت تر بپرسن و از این چیزا!

5.خوزستان هم خوبه! جای شما خالی ! فقط کمی گرمه! (من کلا عشق شنا هستم ! الان هم هفته پیش ...) آب رودخونمون هم که یخه! کلا کم کم داره سرد میشه! 

تشکرات از این پست
qodrat reza_rasekhekhoon papeli ravabet_rasekhoon fatemeh313 mohammad_43 ali_81 qolameali iman_karbala siasport23 mahdisafi taghvimi
دسترسی سریع به انجمن ها