0

زنان الگو

babak110
babak110
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4259

پاسخ به:زنان الگو
شنبه 6 آبان 1391  2:16 AM

شهر بانو مادر امام سجاد (ع)
شـهـر بـانـو مـادر امام سجاد عليه السلام، دختر يزدگرد پادشاه ايران بود.اين بانوى بزرگ در دربار ايران به دنياآمد، ولى برخلاف اطرافيان ، داراى ايمان ، اعتقاد، عفّت و پـاكـدامـنـى خـاصـى بـود.

بـانوى بزرگ ، بر فطرت پاك خويش استوار ماند و اخلاق فـاسـد و اعـتـقـادات مـوهـوم و پـسـت آن مـحـيـط ،نـتوانست فطرت او را بپوشاند. در مورد زندگى قبل از اسارت اين بانو اطلاع دقيقى در دست نيست ، امّا پس از اسارت نشان داد كه از همان ابتداى كودكى طهارت و پاكدامنى ، شيوه او بوده و شايستگى يافته تا مادر سيّد ساجدان باشد.

خودش مى گويد:

(قبل از اينكه به اسارت مسلمانان درآيم ، شبى در خواب ديدم كه پيامبر اسلام (ص) همراه امام حسين (ع) به خانه ما تشريف فرما شدند و حضرت محمد (ص) مرا به عقد امام حسين (ع) درآورد. صـبـح وقـتى كه از خواب بيدار شدم ، نسبت به امام حسين (ع) محبّت خاصى در قلب خود احساس كـردم . شـب بـعـد، دوبـاره خواب ديدم كه فاطمه زهرا (س) تشريف فرما شد و اسلام را بر من عرضه داشت ، به دست مبارك ايشان اسلام آوردم . پس از آن حضرت زهرا (س) به من فرمود:

بـزودى لشـگر اسلام بر اينجا غلبه خواهد كرد، و بدون اينكه حادثه ناگوارى پيش آيد به فرزندم حسين عليه السلام خواهى رسيد. )

حضرت على (ع) اين بانو را مريم يا به قولى فاطمه ناميدو در حق او به امام حسين عليه السلام سفارشهاى اكيد كرد و فرمود: (او پسرى براى تو خواهد آورد كه بهترين افراد روى زمين خواهد بود. )

اين بانو به لقب (سيدة النساء) خوانده مى شد كه نشان از كرامت ، فضيلت و بزرگوارى او دارد. از شـهـر بـانـو تـنها امام سجاد (ع) متولد شد و اين بانو پس از تولد امام سجاد (ع) در دوره نفاس بعد از ايمان ، دار فانى را وداع گفت.

منبع: از کتاب بزرگ زنان صدر اسلام/پژوهشکده تحقیقات اسلامی

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها