پاسخ به:خواص مواد غذایی
پنج شنبه 4 آبان 1391 6:26 AM
تثبيت قندخون با مصرف ترهفرنگي
متخصصان تغذيه بر اين باورند كه مصرف ترهفرنگي ماند سير و پياز موجب كاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبيت قندخون ميشود. به گفته آنها ترهفرنگي حاوي مقاديري منگنز، ويتامينهاي C،6 B و آهن است و كلسترول بد بدن را كاهش ميدهد.
همچنين از خواص درماني ترهفرنگي اين است كه فشارخون را كاهش ميدهد و از حملات قلبي و سكته جلوگيري ميكند.
ترهفرنگي با برگهايي به رنگ سبز تيره و انتهايي سفيد هستند و هر چه جوانتر و كوچكتر باشند، اثر درماني بيشتري دارند.
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار