0

خواص مواد غذایی

 
babak110
babak110
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : مهر 1391 
تعداد پست ها : 4259
محل سکونت : ایران عزیز

پاسخ به:خواص مواد غذایی
پنج شنبه 4 آبان 1391  6:21 AM

فيبر ميوه و سبزي دشمن سرطان

عليرضا ابوالفضلي در اين خصوص اظهار كرد: از آنجا كه ميوه‌ها داراي فيبر و سرشار از املاح و ويتامين‌ها هستند، بنابراين توصيه مي‌شود روزانه 2 تا 4 واحد ميوه در طول روز مصرف شود، چراكه فيبر موجود در ميوه‌ها از بروز سرطان‌هاي كولون، روده و دستگاه گوارش جلوگيري مي‌كند.

وي با بيان اين كه بيماران ديابتي بايد در مصرف بيش از حد 3 ميوه از جمله انگور، موز و خربزه محتاط باشند، توصيه كرد: بيماران ديابتي مي‌توانند از سيب به لحاظ دارا بودن پكتين موجود در آن استفاده كنند.

وي خاطرنشان كرد: ميوه سيب به لحاظ داشتن فيبر خوراكي براي پيشگيري از بروز سرطان سينه و پروستات بسيار مفيد است.

ابوالفضلي توصيه كرد: بهتر است افراد سالاد را ترجيحا با مقداري آبليمو بعد از غذا ميل كنند.

اين كارشناس در ادامه تاكيد كرد:‌ بيماراني كه ناراحتي كليوي دارند از مصرف بيش از حد موز كه داراي مقدار بالاي پتاسيم است، اجتناب كنند.

خدایا چنان کن سرانجام کار                  تو خشنود باشی و ما رستگار

تشکرات از این پست
arjmand
دسترسی سریع به انجمن ها