0

افزودن بخش نظرات به انتهای مطلب در وبلاگ‌های Blogfa

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

افزودن بخش نظرات به انتهای مطلب در وبلاگ‌های Blogfa
یک شنبه 23 آبان 1389  2:42 PM

افزودن بخش نظرات به انتهای مطلب  در وبلاگ‌های Blogfa

چند روز پیش اسکریپت قرار دادن بخش نظرات در انتهای مطالب میهن بلاگ را معرفی کردم |اینجا ببینید|. این کد با استقبال زیادی روبه رو شد و گفتم این کد رو برای دوستان عزیز بلاگفایی هم معرفی کنم. البته توصیه من وبلاگ نویسان استفاده از سرویس میهن بلاگ است چون امکانات بی‌نظیری ارائه داده است.

دو نکته: البته بلاگفا محدودیت‌هایی داره که از هر کدی نمیشه استفاده کرد. بنابراین این کد رو کمی تغییر دادم. دوم هم اینکه امکان جلوگیری از این کد در هر زمانی وجود دارد. این بستگی به نظر مدیران بلاگفا دارد.

طراحی این کد برای بلاگفا خیلی سخت تر از میهن بلاگ بود اما چون مرحله اصلی کار رو قبلا انجام داده بودم این کار آسان تر شد.

افرادی که از این اسکریپت استفاده می کنند؛ لطف کنند وبلاگ من رو لینک کنند. فکر نکنم درخواست زیادی باشه!

هرنوع تغییر در این اسکریپت دوست دارید اعمال کنید اما مشکلات احتمالی به عهده خودتون.

ویژگی این اسکریپت ظاهر نشدن آن در صفحات مختلف وبلاگ از جمله صفحه اول است. در واقع نظرات تنها وقتی نمایش داده می‌شود که وارد صفحه همان مطلب شوید. این اسکریپت در صفحه اول و سایر صفحات حتی Load هم نمی‌شود تا باعث کاهش سرعت لود وبلاگ شود.

استفاده از کد:

این بخش از کد رو  در تگ <head>  قبل از </head> قرار بدید.

و این بخش از کد رو  قبل از تگ </BLOGFA> (به / توجه کنید!) قرار بدید. البته یک تگ </div> هم معمولا قبل از تگ </BLOGFA> وجود داره که این بخش از کد باید قبل از آن قرار بگیرد نه بعد از آن. یعنی معمولا قبل از </div></BLOGFA> این کد رو قرار بدید مشکلی در ظاهر قالب پیش نخواهد آمد.

توجه: این کد فقط در قالب‌های بلاگفا قابل استفاده است و در سایر سرویس‌ها جواب نخواهد داد. برای استفاده از این سرویس در میهن بلاگ اینجا را بخوانید.

نکته: برای اینکه با کلیک بازدیدکنندگان صفحه نظرات به صورت بازشونده ( Popup ) باز نشود لینک کلید نظرات رو با لینک مطلب تعویض کنید. به این ترتیب بازدیدکننده وارد صفحه مطلب مورد نظر شده و در انتهای مطلب امکان ارسال نظر وجود دارد. برای نمونه روی "لینک این مطلب" در انتهای همین متن کلیک کنید تا وارد صفحه همین مطلب شوید تا کارکرد این کد مشخص شود.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها