0

کد هایلایت کردن متن برای جلوگیری از کپی برداری بدون اجازه از مطالب وبلاگ

amir136724
amir136724
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 780

کد هایلایت کردن متن برای جلوگیری از کپی برداری بدون اجازه از مطالب وبلاگ
یک شنبه 23 آبان 1389  2:21 PM

همون طور که قبلا گفته بودم دوتا کد براي اينکه کپي برداري بدون اجازه از مطالب وبلاگ کمتر بشه وجود داره و با استفاده از اين دو کد ميتونيد کپي برداري غير قانوني از مطالب وبلاگ رو به حداقل برسونيد . کد اول که همون کد منع راست کليک در وبلاگ بود ، که قبلا براتون گذاشتم و کد دوم هم کدي هست که کارش هايلايت کردن مطالب وبلاگه . با استفاده از اين کد افراد سودجو ديگه نميتونند براحتي مطالب وبلاگ رو select كرده و تو وبلاگشون past كنند . منظور از select كردن ، انتخاب متن پست وبلاگ شما با استفاده از نشانگر ماوس هست . كد رو ميتونيد از زير برداريد .

توجه : دوستان ، نياز به هيچگونه دستكاري توي كد نيست و من هم هيچ لينك اضافه اي توي كد نزاشتم و شما براحتي و بدون نگراني ميتونيد كد رو كپي كنيد و تو وبلاگتون قرار بديد و وبلاگتون رو تا حدي در برابر تعدادي دزد ، ايمن نگه داريد .

عزيزان اين پست بي ربط به پست قبل نيست . درواقع چند روز پيش يكي از دوستان از من اجازه خواسته بود تا بتونه قالب سپيد رو به ميهن بلاگ ترجمه كنه و من هم با صراحت تمام بهش گفتم كه خودم الان دارم همين كار رو ميكنم و نيازي نيست شما با اين كار ، قالب رو خراب كنيد . آخه ميدونيد دوستان ، اين عزيزي كه در موردش حرف ميزنم اصلا چيزي از طراحي قالب وبلاگ سرش نميشه و با كپي برداري از اينجا و اونجا سعي داره تعدادي بازديدكننده براي خودش جمع كنه . اما با اينكه من بهش اجازه ترجمه قالب رو ندادم ، گوش نكرد و به اين كار دست زد . قالب سپيد براي ميهن بلاگي هاي عزيز در حال آماده شدنه و به محض حاضر شدن اون رو ميزارم تا برداريد . در ضمن به سوالات تمامي شما دوستان تو پست بعدي جواب ميدم .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها