0

اخبار مجلس

hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

پاسخ به:اخبار مجلس
یک شنبه 8 آذر 1394  1:59 AM

اصل توافق هسته ای تصمیم نظام بود/ بدون موافقت رهبری تحقق موضوع ممکن نبود
سرویس: سیاسی
نماینده ادوار مجلس گفت: اصل موضوع توافق هسته ای تصمیم نظام بود و بدون نظر رهبری امکان نداشت که این مسئله محقق شود و زمان امام(ره) نیز همین طور بود.

حجت الاسلام و المسلمین قدرت الله علیخانی در آخرین روز برگزاری نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: موافقت ها و مخالفت ها با برجام ضروری بود و من تصور می کنم برخی مخالفت ها اهمیت موضوع را نشان می داد ، اما مطلب اصلی تصویب برجام با رای اکثریت نمایندگان در مجلس بود که قابل تقدیر و تشکر است.

وی در ادامه این مطلب افزود: در زمان امام راحل (ره) نیز همین طور بود ، کما اینکه حضرت امام(ره) تا 24 ساعت پیش از اعلام پذیرش قطعنامه بر مواضع اصولی خودشان تاکید می کردند ، اما پس از گزارش مسئولان مربوطه و با توجه به اعتماد ایشان به مسئولان نظام ، حضرت امام (ره) به خاطر مصالح نظام ، مردم ، انقلاب و کشور ، قطعنامه را پذیرفتند و رهبر معظم انقلاب نیز فرزند و جانشین همان امام است و ایشان نیز شرایط دنیا و کشور و اظهارات مسئولین را ارزیابی کردند و در نهایت صلاح را در اتخاذ این تصمیم دیدند.

اجرای برجام از طریق شورای نظارتی مراقبت و پیگیری شود

علیخانی همچنین تصریح کرد: بعضا برخی کم لطفی می کنند و حرف هایی می زنند که مخالفت هایی در نظام با اتخاذ تصمیم توافق هسته ای بوده ، در حالی که هرکسی با هر نگاه سیاسی در می یابد که این موضوع تصمیم نظام بوده است و به حق نیز تصمیم درستی بود.

وی تأکید کرد: همانگونه که رهبر عظیم الشأن انقلاب نیز تأکید کردند اجرای برجام باید از طریق شورای نظارت مراقبت و پیگیری شود.

حملات به رئیس مجلس دور از انصاف بود

علیخانی همچنین در خصوص فضای مجلس در زمان بررسی برجام گفت: هرچند حملات برخی افراد به رئیس مجلس دور از انصاف بود اما باید توجه کنیم که علی لاریجانی به شایستگی مجلس را اداره و اقتدار خود را  نشان داد و افکار عمومی و سیاسیون نیز موضع ایشان در بررسی برجام را مناسب دانستند .

برجام تأثیری در ترکیب مجلس بعدی ندارد

علیخانی با بیان اینکه برجام تأثیری در ترکیب مجلس بعدی ندارد گفت: مردم آگاه هستند و پیش از برجام نیز می دانستند به چه گروه و چه جناحی رأی دهند و به چه گروه و جناحی رأی ندهند.

نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: اینکه عده ای می خواهند این موضوع را مطرح کنند که برجام ترکیب مجلس بعدی را تعیین کند نادرست است.

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها