پاسخ به:اخبار مجلس
یک شنبه 8 آذر 1394 1:59 AM
اصل توافق هسته ای تصمیم نظام بود/ بدون موافقت رهبری تحقق موضوع ممکن نبود
سرویس: سیاسی
نماینده ادوار مجلس گفت: اصل موضوع توافق هسته ای تصمیم نظام بود و بدون نظر رهبری امکان نداشت که این مسئله محقق شود و زمان امام(ره) نیز همین طور بود.
|
حجت الاسلام و المسلمین قدرت الله علیخانی در آخرین روز برگزاری نمایشگاه مطبوعات با حضور در غرفه خبرگزاری مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، گفت: موافقت ها و مخالفت ها با برجام ضروری بود و من تصور می کنم برخی مخالفت ها اهمیت موضوع را نشان می داد ، اما مطلب اصلی تصویب برجام با رای اکثریت نمایندگان در مجلس بود که قابل تقدیر و تشکر است.
وی در ادامه این مطلب افزود: در زمان امام راحل (ره) نیز همین طور بود ، کما اینکه حضرت امام(ره) تا 24 ساعت پیش از اعلام پذیرش قطعنامه بر مواضع اصولی خودشان تاکید می کردند ، اما پس از گزارش مسئولان مربوطه و با توجه به اعتماد ایشان به مسئولان نظام ، حضرت امام (ره) به خاطر مصالح نظام ، مردم ، انقلاب و کشور ، قطعنامه را پذیرفتند و رهبر معظم انقلاب نیز فرزند و جانشین همان امام است و ایشان نیز شرایط دنیا و کشور و اظهارات مسئولین را ارزیابی کردند و در نهایت صلاح را در اتخاذ این تصمیم دیدند.
اجرای برجام از طریق شورای نظارتی مراقبت و پیگیری شود
علیخانی همچنین تصریح کرد: بعضا برخی کم لطفی می کنند و حرف هایی می زنند که مخالفت هایی در نظام با اتخاذ تصمیم توافق هسته ای بوده ، در حالی که هرکسی با هر نگاه سیاسی در می یابد که این موضوع تصمیم نظام بوده است و به حق نیز تصمیم درستی بود.
وی تأکید کرد: همانگونه که رهبر عظیم الشأن انقلاب نیز تأکید کردند اجرای برجام باید از طریق شورای نظارت مراقبت و پیگیری شود.
حملات به رئیس مجلس دور از انصاف بود
علیخانی همچنین در خصوص فضای مجلس در زمان بررسی برجام گفت: هرچند حملات برخی افراد به رئیس مجلس دور از انصاف بود اما باید توجه کنیم که علی لاریجانی به شایستگی مجلس را اداره و اقتدار خود را نشان داد و افکار عمومی و سیاسیون نیز موضع ایشان در بررسی برجام را مناسب دانستند .
برجام تأثیری در ترکیب مجلس بعدی ندارد
علیخانی با بیان اینکه برجام تأثیری در ترکیب مجلس بعدی ندارد گفت: مردم آگاه هستند و پیش از برجام نیز می دانستند به چه گروه و چه جناحی رأی دهند و به چه گروه و جناحی رأی ندهند.
نماینده ادوار مجلس تصریح کرد: اینکه عده ای می خواهند این موضوع را مطرح کنند که برجام ترکیب مجلس بعدی را تعیین کند نادرست است.
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...