پاسخ به:اخبار مجلس
یک شنبه 8 آذر 1394 1:58 AM
گزارش پژوهشی «آسیبشناسی عدم تقارن میان تقویم سیاسی و برنامهریزی کشور»
سرویس: سیاسی
جهت کاهش آسیبهای ناشی از این عدم تقارن میان تقویم سیاسی و برنامهریزی کشور، سازوکاری طراحی شود تا در سیستم انتخاباتی کشور هر کاندیدای ریاست جمهوری، ملزم باشد با یک برنامه مشخص و مدون در انتخابات شرکت نماید.
|
به گزارش خبرگزاری خانه ملت، گزارش پژوهشی «آسیبشناسی عدم تقارن میان تقویم سیاسی و برنامهریزی کشور»، توسط مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تهیه و منتشر شد.
بنابراین گزارش، نگاهی به عملکرد ناموفق برنامههای توسعه بعد از انقلاب نشان میدهد که هرچند بخشی از این عدم موفقیتهاناشی از نواقص ساختاری موجود در نظام برنامهریزی کشور میباشد اما بخشی از آن نیز مربوط به اختلاف فضای سیاسی و اقتصادی زمان تدوین برنامه و زمان اجرای آن و وجود برنامههای موازی دولتها میباشد و این مسئله ناشی از این است که متن قوانین موجود در خصوص فرآیند تدوین برنامههای توسعه و طول دورههای ریاستجمهوری بهگونهای است که هر برنامه الزاماً در فرآیند خود دو دولت و دو مجلس را طی خواهد کرد. این مسئله با توجه به اختلاف دیدگاههای احتمالی دولتها و مجالس مختلف با هم، معمولاً موجب تغییرات گسترده در برنامهها، نوسانات زیاد در اجرا یا برخورد گزینشی با آنها میگردد که در صورت تکرار اطمینان مردم به عملکرد برنامههای توسعه را کم کرده است.
این گزارش جهت کاهش آسیبهای ناشی از این عدم تقارن و همچنین برای کاهش هزینهها تصریح کرده است که « به منظور تطابق تقویم سیاسی با تقویم برنامهریزی کشور و کاهش آسیبهای ناشی از آن، بند «3» ماده (1) قانون برنامه و بودجه اصلاح شود و برنامههای توسعه برایمدت چهار سال تنظیم و به تصویب برسد.»
همچنین در ادامه این گزارش تاکید شده است که «سازوکاری طراحی شود تا در سیستم انتخاباتی کشور هر کاندیدای ریاست جمهوری، ملزم باشد با یک برنامه مشخص و مدون در انتخابات شرکت نماید (یکی از لوازم این امر فراهم کردن شرایط ایجاد احزاب سیاسی مقتدر و پایدار است). »
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...