پاسخ به:اخبار مجلس
یک شنبه 8 آذر 1394 1:58 AM
شفافیت پرونده فعالیت هسته ای ایران / آمانو تحت تاثیر تفکرات غربی است
سرویس: سیاسی
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ایران در زمینه فعالیت هسته ای عملکردی شفاف دارد، اظهار داشت: صحبت های آمانو در خصوص ابعاد نظامی فعالیت هسته ای ایران تحت تاثیر سیطره تفکرات غربیها است.
|
عوض حیدرپور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با انتقاد از اظهارات اخیر آمانو مبنی بر اینکه پرونده هسته ای ایران نه سیاه است نه سفید، تاکید کرد: شاهد کل فعالیت جمهوری اسلامی ایران صلح آمیز است. اما اینکه مدیر کل آژانس بین المللی هسته ای نتوانسته نظر روشن شفاف و دقیقی را ارائه کند شاید ناشی کم سوادی او باشد و یا شاید فرصت بیشتری نیاز دارد تا نظر بهتری ارائه کند. البته زمان محدودی برای ارائه گزارش به شورای حکام در اختیار دارد.
نماینده مردم شهرضا در مجلس نهم شورای اسلامی با بیان اینکه فعالیت های هسته ای ایران صلح آمیز است ادامه داد: پرونده فعالیت هستهای جمهوری اسلامی ایران سفید و کاملا شفاف است.
وی با انتقاد از رویه دبیر کل آژانس هسته ای گفت: تصور می کنم این اظهار نظرات ناشی از این است که آمانو تحت تاثیر سیطره تفکرات غربیهاست و نمی تواند به خود اجازه دهد که واقعیت ها بپذیرد و آنها را اعلام کند.
غرب باید موضوع PMDرا تمام کند
عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه غرب باید بپذیرد فعالیت هسته ای جمهوری اسلامی ایران صلح آمیز است تاکید کرد: غرب باید موضوع PMDرا تمام کند و به صراحت اعلام کنند که این فعالیتها ایران در راستای بهره برداری نظامی نیست.
وی اظهار کرد: ایران تمام کارهایی مقدماتی برای اجرای برجام را انجام داده است و این اقدامات ناشی از صلح آمیز بودن فعالیت های جمهوری اسلامی است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه چنین اظهار نظرهایی آب در هاون کوبیدن است، گفت: به طور قطع شورای حکام و آمانو بپذیرند که فعالیت ایران صلح آمیز است و اگر پرونده هسته ای ایران بسته نشود و غربی ها به اظهارات دو پهلوی خود ادامه دهند جمهوری اسلامی تصمیم مقتضی را اتخاذ خواهد کرد
مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...